2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529165 بازدید | 68299 پست
آره دورت بگردم زهرا جون گفتن خوش اومدی پروفتو امضاتم عوض کن😆😆😆

فداتشم ممنونممم❤️چشم داره تایید میشه🤪

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
وزن الانم ۷۰ غذایی که میخورم روزانه ۱۳۰۰ کالری

کاربریت درست شد موچی رو بپاکم عه لیستم؟؟؟؟؟

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خانم خانمتی زیبا  اسمم نازنینه  تو عالی هستی که تنقلات رو‌حذف‌کردی و با حذفشون تا ا ...

قربونت نارنین جون.من کلی دعاتون میکنم هم شما رو هم الهه جونو و هم همه سر گروه ها رو با این تاپیک کمک بزرگی ب هممون کردین.ایشالله ک خدا خودش جواب خوبی ها و مهربونی ها و بزرگی هاتونو بده.😍😍😘😘

ایشااله ک منم بتونم ب کمکتون کاهش خوبی داشته باشم.

@مرباجونی     سلام عزیزم .من وارد گروه شما شدم رنگ سبز🤩 امروز چهل دقیقه پیاده روی داشت ...

خوش اومدی عشقوولم💋💋💋💋

سعی کن داری ب وزن هدفت نزدیک میشی قدرتی هم کار کنی عزیزم

خسته نباشی ورزشکاار💪💪

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
طبق قوانین تاپیک‌اخطار گرفتی متاسفانه عشقم دست منم نیست باید تا قبل از ۳وزنتو اعلام‌کنی  دیگه ...

عع چ بد😢

چشم عزیزم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

دوستان عززيزم من اگر بخوام به طور معجزه آسابي فقط پهلوهام جمع بشه بايد چه ورزشي انجام بدم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
گلم به دکور خونت، این مدلی میادش و قشنگه...👌👌👌 شاید اگه ساده تر بود.. نمیومدش...👌👌👌 بستگی ...

مرسی گلم من کلا سلطنتی پسندم😁😁😁😁

ساده زیستی نمیپسندم😘😘😘😘

سلام مرباجونی من سومین هفته اس توچالش  شرکت کردم هرهفته دوکیلو کم کردم مصرف کالری هرهفته رو چجو ...

عزیزم وزن و قدت و بهم بگو ....و اینکه قرار نیس شما هر هفته کالری حساب کنی هر پنج کیلو کاهش 100 تا از کالری مجازت کم میکنی...ب همین راحتی💋💋💋💋

چشم خوشگلت بی بلا🧡🧡🧡

گزارش#

صبحونه عسل ابليمو

ميان وعده  نارنگي

نهار كباب تابه با ٥ قاشق برنج

ميان وعده أنار 

شام فسنجون 

جمع كالري ١١٠٠ 

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
 من به لوسترهایی ها‌که خیلییی آویزونن میگم، مسجدی.. اخه ادم یاد حرم و مسجد میفته 😅😅😅😅 & ...

خدا نکشتت فک کردم اومدی از خونه ی من عکس گرفتی دقیقا لوستر منه😁😁😁😁😁

میشه یادم باشه توی عکس قبل و بعدم صدات بزنم ک دیگه نگی نمیشه😕😕😕😕

منم میخاااام قبل و بعد😍😍😍😍😍🙏

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

@مامان_الیساهستم2  

سلام سهیلا جونم نگی این چ شاگرد بی ادبی بود من دیروز کلا نبودم وزن کشی بود اعلاناتم در حد انفجار بود

چطوری گلبااانوووووووو😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸

منم میخاااام قبل و بعد😍😍😍😍😍🙏

بوقتش💋💋💋

موفق باشی❤❤😘😘😘

مرسی عزیزززززززم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

همچنین شما مهربان💓💓💓💓

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
منم این سوالو کردم اما جوابی دریافت نکردم. تو اینترنت خوندم برای کاهش وزن ۱ کیلو در هفته باید۵۰۰ تا ...

۱۴۰۰ تا کالری مصرف کنم ۱۰۰۰ تا بسوزونم؟ 

اووف چرا هیچکی جوابگو نیست

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️