99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام خانم خانمتی زیبا اسمم نازنینه تو عالی هستی که تنقلات روحذفکردی و با حذفشون تا ا ...
قربونت نارنین جون.من کلی دعاتون میکنم هم شما رو هم الهه جونو و هم همه سر گروه ها رو با این تاپیک کمک بزرگی ب هممون کردین.ایشالله ک خدا خودش جواب خوبی ها و مهربونی ها و بزرگی هاتونو بده.😍😍😘😘
ایشااله ک منم بتونم ب کمکتون کاهش خوبی داشته باشم.
@مرباجونی سلام عزیزم .من وارد گروه شما شدم رنگ سبز🤩 امروز چهل دقیقه پیاده روی داشت ...
خوش اومدی عشقوولم💋💋💋💋
سعی کن داری ب وزن هدفت نزدیک میشی قدرتی هم کار کنی عزیزم
خسته نباشی ورزشکاار💪💪
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
گلم به دکور خونت، این مدلی میادش و قشنگه...👌👌👌 شاید اگه ساده تر بود.. نمیومدش...👌👌👌 بستگی ...
مرسی گلم من کلا سلطنتی پسندم😁😁😁😁
ساده زیستی نمیپسندم😘😘😘😘
سلام مرباجونی من سومین هفته اس توچالش شرکت کردم هرهفته دوکیلو کم کردم مصرف کالری هرهفته رو چجو ...
عزیزم وزن و قدت و بهم بگو ....و اینکه قرار نیس شما هر هفته کالری حساب کنی هر پنج کیلو کاهش 100 تا از کالری مجازت کم میکنی...ب همین راحتی💋💋💋💋
💜💜💜🌻🌞 خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 عشقم دخترااااام🤰👧 اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه
من به لوسترهایی هاکه خیلییی آویزونن میگم، مسجدی.. اخه ادم یاد حرم و مسجد میفته 😅😅😅😅 & ...
خدا نکشتت فک کردم اومدی از خونه ی من عکس گرفتی دقیقا لوستر منه😁😁😁😁😁
میشه یادم باشه توی عکس قبل و بعدم صدات بزنم ک دیگه نگی نمیشه😕😕😕😕
منم میخاااام قبل و بعد😍😍😍😍😍🙏
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.