2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526923 بازدید | 68299 پست
وااااااااای باورم نمیشه منم بالاخره کله ام آبی شد💙💙💙😍😍😍😍

خیلی هم بهت میااد🦋🦋🦋🦋🦋🦋♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اخطاردارن اونم۲تا🤕

باید یه خورده منظم تر باشن...ایندفعه بهشون فرصت بده😘

ولی اخرین فرصتشون هست، با یه اخطار دیگه، حذف میشن!!! 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
فدای داری عااشقتم😍😍🤗میگم شوهرت نبینه فکنه من مردم یا خدااااا😂😂😂

شوهرم غلط کرده بیاد یه‌جایی که پر از بانوان زیباس🤨🤨

پس بازم عشق خودمی😂😂😂🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
دیانا جان عزیزم ورزشهایی که توی آپ ها هستند قدرتی اند؟

عزيزم اونا ك سريع هستن و ضربان قلب تند ميشه باهاشون مث طناب و پروانه و درجا هوازي هستن 

اونايي ك اروم انجام ميشه و رو عضله فشار مياره مث پلانك و دراز نشست و اينا قدرتي هستن

بيشتر ورزش هاي اپ قدرتي هستن

@دیانا24   سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم  تو این چالش اشکال نداره بیشتر از 8لیوان آب ...

@دیانا24

عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم من موقع بارداری دچار التهاب تاندوم شدم و به شدت مچ دستم ضعیف و حساس شده 

الان که رژیم گرفتم و ورزش میکنم حس میکنم مچ دستام درد بیشتری پیدا کردن چون هم انوتومی بدنم در ناحیه دست و مچ دست  خیلی ضعیف و لاغره و هم رژیم و ورزش و التهاب تاندوم مزید بر علت شده 

شما چه ورزش خاصی برا تقویت مچ دست وبازو پیشنهاد میکنید؟ 

این ورزش های اپلیکیشن ورزش بانوان تقویت و سفت شدن  بازو ها خیلی به مچ دستم فشار آورده 

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
@سمیه1396     عشقم لیستم آمادست بزارم؟

گلم، دیر رسیدم🌸

شما دیگه خودتون گذاشتید.. باریکلا👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@sepiiiiiideh  

@فندق_فسقلی  

@مرباجونی  

@آسنات۹۹

@عروسترکم  

دوستاااای خوشگلم خسته نباشییییین♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️