2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529065 بازدید | 68299 پست
سلام گلم خیلی هم عالی کاهشت مبارک وادامه دار👏👏👏👏اگه دوباره جایی بودی نتونستی وزن بدی خبربده اخطا ...

مرسی فدات..چشم حتما ببخشید😘

وزن شروع  ۷۵😬🙄وزن  هدف  ۷۰😍😋امید بخدا رسیدم بهش باب میلم نبود باز هدف میزارم😊🥰

@آسنات99

وزن‌هفته‌پیش‌۵۹/۸

وزن‌این‌هفته‌۵۹/۶

وزن‌هدف۵۰  

وزن‌اولیه‌۵۸‌😁قد‌❤۱۶۵وزن‌هدفم۵۰‌‌‌‌خواستن‌توانستن‌است‌بااراده‌قوی‌به‌ارزوهامون‌میرسیم‌بای‌خودمون‌رودوست‌داشته‌باشیم‌وهمیشه‌عاشق‌باشیم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بچه ها سرگروه نارنجی نیست چرا؟؟

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
خدا نکنه گلم.. عزیزی❤️

😚😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام گلم چندهفته ست استپی؟؟مواردکم نشدن وزن روخوندی؟؟رژیم شوک گرفتی؟

3هفته.

این چند روز مهمان دارم.بعدش رژیم شوک مجدد میگیرم.

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
چیززیادی تاهدفت نمونده بزاربه هدفت رسیدی قشنگ حسابی روفرمدهی وسایزت کارکن🌼🌼🌼راستی میری گروه سبزز ...

قدت چنده گلم ماهم هدفیم😄

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

@آسنات99 شرمنده‌دیرشد

وزن‌امروزم۵۶/۵بوداشتباه نوشتم

شرمنده‌بچم‌مریض‌بود‌دیر‌پیام‌دادم

وزن‌اولیه‌۵۸‌😁قد‌❤۱۶۵وزن‌هدفم۵۰‌‌‌‌خواستن‌توانستن‌است‌بااراده‌قوی‌به‌ارزوهامون‌میرسیم‌بای‌خودمون‌رودوست‌داشته‌باشیم‌وهمیشه‌عاشق‌باشیم
ازموعدت گذشته بیبی چک نزدی؟؟اگه باردارنیستی سیاه دانه عسل ناشتایادمنوش زعفران بخورکه بشی🌼

اره گذشته اما چون مطمعنم میدونم حامله نیستم میگم شاید هورمونام بهم ریخته

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔 دوستان عزیز شما دو هفته اعلام وزن نکردید و امروز دومین اخطا ...

سلام من فقط هفته ی پیش اعلام نکردم  که اونم دسترسی نداشتم ولی حدودا 4 کیلو رو تونستم کم کنم ولی دیگه تو این چالش نیستم نه که بخوام جا بزنم هنوزم تو راه هدفم هستم ممنون بابت راهنماییاتون😊

صبح می‌شه این شب✨🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز