2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526692 بازدید | 68299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گلم..منم تنبلی تخمدان دارم با رعایت کامل رژیم و ورزش کاهشم مورچه ایه...باید باید کربوهیدرات و شی ...

چشم عزیزم حتما. ممنونم که هستی ❤

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
نه الان منو ریپ کن وزنتو بده تا تگش کنم

مرسی عشقم فدایی داری

کاهش دوم ۵۹

وزن هدف ۵۵

وزن هفته پیش ۵۹.۳۰۰

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞

@آسنات99    

سلام سر گروه جوني خسته نباشي گلم 

وزن#  

وزن اوليه.  وزن اول چالش  وزن هفته قبل     الان.   هدف

٦٨.             ٥٨.٥٠٠.                    ٥٨.          🎈.       ٥٠

سرگروه جوني چون مدت طولانيه رژيم ميگيرم يعني از اول سال 

خيلي انگيزم كم شده ورزش كه هفته اي يك باره و  به خاطر ريزش موم رفتم موهام رو كوتاه كردم و نگرانم كه با كاهش بيشتر ريزشام بيشتر بشه انگيزم خيلي كم شده 

به نظرت راهي هست انگيزم رو بالا نگه دارم بدون آسيب به بدنم 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
یادداشت کردم عزیزم ✅✅

ممنون

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪