2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526923 بازدید | 68299 پست
@آسنات99   @فسنجون_77   @pofak24   @behe74   وزن اول.   7 ...

افرین خوبه من ک وزن نکردم

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سمیه جون ی سوال منی ک الان وقت ورزش قدرتی رو ندارم و هرچی کم میکنم مشخص نیست چون بدنم حجمش ک ...

سلام‌گلم..

دقیقا به خاطر همینه که ورزش قدرتی نداری..

هوازی  روی ‌کاهش وزن...

قدرتی روی سایز

بیشتر تاثیر میزارن..

عزیزم‌جرا خونه انجام نمیدی؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام به همگی مخصوصا سرگروه باربی خودم💙 @آسنات99     وزن شروع      وزن ...

سلام عزیزدلم😘😘لطف داری من تاباربی شدن کلی راه دارم ممنون😘😂😂😂باریکلاااااا کاهشت مبارککک وادامه دار👏👏👏👏👏👏.  کارت حرف نداره# 😍

سلام مینا جان  @عروسترکم    خوبی عزیزم امروز پریودم

سلام عشقم🤗مرسی یادداشت میکنم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@liliz     به این دوستمون کمک کنید 😂😂😂😂

واااای😂😂😂😂😂

پروفایلت جقدرررر باحالهههه... عالیه👌👌👌

دلم‌میخاد الان برم ورزش کنم😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام من ک پریودم  تو کردی؟

سلام منم پریودم رفتم رو‌ترازو همون وزن هفته قبل بودم

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم
عالیه عزییییزم افرین کاهشت مبااارک💃🏻💃🏻💃🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

سلام شب بیدارم عزیز

متاسفانه من این هفته اصصصلا وزن کم نکردم:(

گروه نارنجی: وزن اولیه: 72  وزن هفته ی قبل: 71 وزن وزن فعلی: 69.300   وزن هدف: 58
سلااااااام سرگروه جونم       @عروسترکم    دوست دارمممم😍👻👻  بیا ب ...

👏👏👏👏👏👏👏👏ایول بابا دمت‌گرمممممممم🤩🤩🤩🤩🤩🤩💪💪💪💪💪💪💪💪عجب کاهش خوبی افرین گلم🤩🤩🤩🤩👏👏👏👏👌👌👌

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@شب_بیدارم  

وزن اولیه.      وزن هفته قبل    این هفته.   هدف

۶۶٫۵.                    ۶۵٫۵.         ۶۵.            ۵۵

وزن اولیه ام ۷۴ بود و۶۹٫۵ گروهم عوض شد بعد کی گروهم عوض می شه

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده