2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525838 بازدید | 68299 پست
قربونت بشم زهرا جونم😘😘😎😎 کجایی دختر امروز نیستی🤨🧐...پای اینترنت شادی😂❤❤❤

خدانکنه عشقم😘😘چرابودم خموش بودم😂😂شادصبح بود😅الانم پیاده روی کردم 326تاهم مصرف کردم تاالان اصلاحس ندارم گزارش بدم😅😅زیرشکمم دردمیادفک کنم تاصبح پری بشم خیلی زودپری میشم اه😣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم شب شماهم بخیروشادی😘عزیزم ماه اولی فست میتونی نگیری تابدنت کمی عادت کنه به رژیم الانم شیرین ...

وای عزیزمی شما چقدر خوبید که به آدم روحیه میدی و نمیزاری به خودم فشار بیارم 

مرسی ازت مهربان بانو😘😘😘

الان میرم حسابی ورزش میکنم که جبران کنم ولی تا 800بستم اشکال نداره یا حتما باید حد مجازم بخورم چون فست نداشتم

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
وای عزیزمی شما چقدر خوبید که به آدم روحیه میدی و نمیزاری به خودم فشار بیارم  مرسی ازت مهربان ب ...

خوبی ازخودتته خوشگلم😘مااینجایم که سالم خوری رویادبگیریم قرارنیست شکنجه بشیم اگه میتونی فشارنمیادهمینم خوبه اگرنه پرش کن فقط شوریجات نخور ورزشاتم چون فرداوزنکشیه هوازی باشه🌼🌼🌼

خدانکنه عشقم😘😘چرابودم خموش بودم😂😂شادصبح بود😅الانم پیاده روی کردم 326تاهم مصرف کردم تاالان اصلاح ...

خسته نباشی عشقم💪🏻💪🏻😘😘😘

چرا خموش بودی فرزندم😂😂...من امروز اینقدر حرف زدم😂😂

من ۴۳۰تا والسلام🖐🏻🖐🏻

اوه اوه اوه چقدر بد😬😬😬😬😬

به حکمتش دل بسپار 🌿
رژیمی.نمونه# 👏👏👏👏👏 توعشقی# 😘😘😘😘😘😘😘 کارت.بیسته# 👌👌👌👌👌👌

اوه اوه اینجا رو ببین😍😍😍😍😍😎😎😘😘😘😘

یدونه‌ای# نمونه‌ای# گل‌گلخونه‌ای#  

❤❤❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
خوبی ازخودتته خوشگلم😘مااینجایم که سالم خوری رویادبگیریم قرارنیست شکنجه بشیم اگه میتونی فشارنمیادهمی ...

چشم حتما 😘😘😘😘😘😘😘

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
خسته نباشی عشقم💪🏻💪🏻😘😘😘 چرا خموش بودی فرزندم😂😂...من امروز اینقدر حرف زدم😂😂 من ۴۳۰تا والس ...

زمانی که من بودم خلوت بودترجیح دادم خموش باشم😅😅عصردکتربودم امدم دیدم عکس گذاشتی😍البته ازتعریفه الهه پی بردم😂آره خیلی بدهههههه فاطمه من اصلاً به بیبی چک نمیرسم همیشه زودمیشم اه😂😂

گزارش#

صبحونه تخم مرغ ابپز یکی کامل یکی سفیده تنها. چای سبز. با یک خرما 

ناهار 8 تا میگو با 30 گرم نان 

شام 3قاشق دمی گوجه با کاهو فراوون وگوجه خیار 

میان وعده 5تا بادام 10 گرم توت خشک 10 گرم مویز  یک خیار 

فست با 700 گرفتم  کالری مصرفی 700تا 

ورزش پیاده روی 1ساعت 

@آسنات99  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

سلام سرگروه جون @شب_بیدارم  

سلام دوستای گل

@مامان_2_گل_پسر  

@بارانبانوو  

@vianaasaliii  

سر گروه من هنوز معده دردم خوب نشده و امروز درست و حسابی چیزی نتونستم بخورم نمیدونم معدم چشه، قرص هم خوردم هنوز خوب نشده

ورزش هم نیم ساعت انجام دادم

از صبح هم فقط دم نوش های گرمی خوردم ولی هیچی به هیچی، میگیره ول میکنه دردش

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
عالی بودی آفریننن👏👏👏👏بهت افتخارمیکنم رژیمی نمونه🌼🌼😍💙

فداتم من سرگروه یکدونه ی نمونه ی جیگر طلا 💖💖

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

سلام.

سرگروه مهربون،من فردا یا پس فردا باید پ ر ی و د بشم.وزنم را اعلام کنم یا نه؟

@شب_بیدارم  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!