2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526691 بازدید | 68299 پست
سلام عشقم یجوری به همه تون میگه منید انگار من باشید فحشه 😂😂😂  جالبه اصلا من از اول اینو ندی ...

خخخخخخ😁😁😁😁😁😁

فحشه جدیده لابد بامداد😁😁😁

بیخیال 😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی😘 فردا وزن کشیه ها😱 من که فک نکنم همون نیم کیلوهم کاهش داشته باشم😱😕

سلام عزیزم منم‌متاسفانه چند شب پیش انتحاری زدم سالاد ماکارانی بچه ها رو میخواستم بزارم خچال مثل قحطی زده ها حمله کردم بش تند تند همشو خوردم😑😑

گلم  قد و وزنتون چقدره ! میخواهید چقدر کم کنید! و میخ‌واهید که سایز   کدوم قسمت بدنتو ...

ف ات عزیزم مرسی از لطفت .قد ۱۶۰ وزنم ۷۵ و میخام به ۶۰ برسم .سایز باس ن و شکم رو میخام کم کنم .درواقع تمام چربیها توی ران  و شکمم خلاصه شده😢

😍
چند وقته از ۷۳ شدی ۶۸ ؟ کالری پایین که مصرف نکردی ؟  هفته های اول بیشتر کم میشی بعدش هفته ای ی ...

سلام عزیزم  چرا با وجود اینکه اول رژیممه زیر یک کیلو کم میکنم؟ بعضی بچه ها که هم وزن من هستند خداروشکر هفته ای دو تا دو نیم کیلو کم کردن و اکثر بچه ها هر هفته دیگه یک کیلو کم کردند. یه جورایی نامید میشم از کاهش وزنم. با خودم میگم اگر ابتدای رژیم که کاهش وزن راحته کاهشم اینه نزدیکای وزن هدفم قرار هر هفته چقدر کم شه!؟☹️😭

Null
سلام عزیزم  چرا با وجود اینکه اول رژیممه زیر یک کیلو کم میکنم؟ بعضی بچه ها که هم وزن من هستند خ ...

سلام عزیزم بستگی به بدنت و متابولیسم داره ورزش و موادی که مصرف میکنی هم تاثیر داره تیرویید کم خونی کمبود ویتامین یبوست و این موارد هم تاثیر داره 

بدن ها اصلا مثل هم نیست نباید خودتو با کسی مقایسه کنی ممکنه یکی متابولیسمش بالا باشه یا در صد عضله بدنش نسبت به چربی بیشتر باشه 

بعضی ها هم سخت کم میکنن ولی دیر هم چاق میشن یا برعکس بعضی ها اولش خوب کم میشن بعدش کند میشه یسریا از اول تا آخر کاهش دارن کلا نمیشه مقایسه کرد   

متابولیسمت رو بالا نگه دار و مواردی که تو توضیحات نوشتم حتما رعایت کن همینکه کاهش داری عالیه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@آسنات99  

سلام سرگروه جونم 

یه سوال داشتم من سالاد کلم و با سس هزار جزیره 

(یک قاشق با یه ظرف بزرگ سالاد )میخورم 

باعث میشه خیلی سیر بشم و نون و برنج کم بخورن .حالا ب نظرتون اون ی قاشق سس ک تقریبا ۷۰کالری داره چاقم میکنه 

سلام عزیزم  چرا با وجود اینکه اول رژیممه زیر یک کیلو کم میکنم؟ بعضی بچه ها که هم وزن من هستند خ ...

اون ديگه بيتگي ب متابوليسم هر فرد داره 

يكي پايينه متابوليسمش

يكي بالا

بدن هر كس با ديگري فرق داره

عههههههه خواهر 😂😂😂😂😂 بگو زبون جدیده🤪🤪🤪🤪🤪 ما جنوب غرب کشور باید بیایم شمال شرق دقیق ...

عزيزم😂😂😂

مسافرت طولاني باشه خوبه

منم دوستدارم بيام خوزستان تا حالا نيومدم 

انشالله اهواز و خوزستان بطلبه بيام😂😂🤪😂