2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525785 بازدید | 68299 پست
ای جان مبارکه انشاالله صحیح وسالم بغلش کنی واسه منم دعا کن که بتونم نی نی دار شم 😘😘😘

ان شاالله ممنونم عزیزم. خیلی ممنون .الهی خدا دامن همه منتطرارو با بچه های سالم و صالح سبز کنه مهربون . توکل بر خدا .

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
قربونتتتتت برم ماه بانو😘😘😘 انشاءالله 🙏

سلامت باشی مهربون . التماس دعا جیگر طلا

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خوبی سرگروه عزیزم  امروز انتحاری زدم کلیییی خوردم کاریم بالای ۲۸۰۰ شد در حالی که باید ۱۸۰ ...

اخه چرا اینکاری کردی😒😒😒😒هر وقت اعصابت خورد میشه پرخوری عصبی بهت دست میده..برو جلو ایینه بخور..خود ب خود از خوردن دست میکشی✅✅✅✅

اون ۱۰۰۰ تا اضافه ای ک خوردی تو این هفته کم‌کن از کالری روزانت..تقسیم کن تو ۵ روز..چون دو روز فست داری..

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

خب پس طبیعیه اولش زیاد کم کنی ولی مطمئن باش چند وقت بعد کم که نمیشی وزنت استپ میشه و دیگه کم نمیشی ب ...

خوندم ولی خب نمیشه پر کرد من کلا کم غذام ۱۳۶۰ باید بخورم،با چی پرش کنم؟میوه چاق نمیکنه؟یا آجیل؟

آره عزیزم تا شام عالی بود ولی روز اول پری هستم دلدرد شدید دارم دو تا نبات داغ خوردم نمیخوام اینو ...

ن عزیزم بخور خیلی خوبه..چایی دارچین هم عالیه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام سر گروه جونم @عروسترکم   کالری مجاز من 1700 هست  نمیشه من هر روز زیر 1000 تا بخ ...

ن اصلننننن❌❌❌❌❌کالری زیر هزار هم ب بدنت اسیب میرسونه هم وزنت استوپ میشه

کالری مجاز✅✅✅ن کمتر ن بیشتر

جانم عزیزم

من رفتم مسافرت...

و دلیلی جز تنبلی نیست برای اینکه من کالری وارد نکردم...👀

و وزنم رفت بالا😑😬

اعصابم خورد شده...

الانم ک اومدم سرم خیلی شلوغه و کلا از مهر ب اینور درست نتونستم ورزش کنم...

میخوام اگه میشه منو همش پیگیری کنید...

چون با پیگیری سرگروه بهتر پیش میرم...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
@عروسترکم     سلام سرگروه گلم من فردا نیستم که وزنمو بدم الآن میگم وزن اولیه : ۱۰۵/۴ ...

عالیه عزبزم..تبریک میگم بابت کاهشت👏👏👏👏🤩🤩

الان میگه علاوه بر سمیه توام منی 😂😂😂 

والا😔😔😒😒😒😒😒😒تازه میگه حذفم‌کن😳😳ی درصد فکر کن تو لیست باشی🤣🤣🤣🤣

الهه خوبی کحا بودی؟؟؟

😍من فدات امروزم ی شلوار ساده خریدم عکس ابروهاتو بفرست ببینم چ کردی؟

باز ک رفتی😒ان شدی بگو بذارم

خوندم ولی خب نمیشه پر کرد من کلا کم غذام ۱۳۶۰ باید بخورم،با چی پرش کنم؟میوه چاق نمیکنه؟یا آجیل؟

توضیح اول تاپیک نوشتم لطفا بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@سمیه1396  

عزیزم لینک تاپیک وزن میدی؟؟

من ی مشکلی برام پیش اومده ک تاالان نزاشتم

بهم بده زود بذارم.مرسی گلم🙏❤

والا😔😔😒😒😒😒😒😒تازه میگه حذفم‌کن😳😳ی درصد فکر کن تو لیست باشی🤣🤣🤣🤣 الهه خوبی کحا بودی؟؟؟

😂😂😂 حالا اگه نمونه من چی بپوشم مارو_دور_ننداز# 🤣🤣

خوبم قربونت تو خوبی خیلی سرم شلوغ بود البته الانم کمی شلوغه ولی حوصله ندارم گرفتم خوابیدم 😝

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام گلم 

مثلا من دیروز صبونه↔️ پنیر و خرما و نون 

ناهار ↔️ برنج سفید و مرغ ابپزو انگور 

شام↔️ سوپ ورمیشل و ماست

میان وعده هام هم↔️سیب و هویج و پسته و شیر و خرما و انجیر خشک بادام خوردم

مصرفی 1480 شد مجازم 1569 هست طبق وزن جدیدم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉