2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525847 بازدید | 68299 پست
تنکیو اوستاد زیاد مزاحمت نمیشم هر وخ ویارم بالا گرفت میام پیشت 😉😉😉

فدات عزیزم اختیار داری😍😍

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

مگه طلبکاری😳😒چه طرز حرف زدنه میخوای ترازو برات بفرستم با پست😢والا

الان میگه علاوه بر سمیه توام منی 😂😂😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من ۷۳ بوده وزنم الان شدم ۶۸.۷۰۰بنظرتون خوبه؟این هفته میتونم تا ۶۶ بیام؟توروخدا جواب بدین

چند وقته از ۷۳ شدی ۶۸ ؟ کالری پایین که مصرف نکردی ؟ 

هفته های اول بیشتر کم میشی بعدش هفته ای یک کیلو 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
 الان میگه علاوه بر سمیه توام منی 😂😂😂 

سلام الهه جونم خوبی؟؟؟ ب منم گفت من توام😁😁😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
@آسنات99     @بامدادخمار     @عروسترکم     @madartanha   ...

چه خوب عزبزممممم👏👏👏👏👍👍👌👌👌خیلی کار خوبی کردی حستو خریدارممممم🤗🤗🤗

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

چه خوب عزبزممممم👏👏👏👏👍👍👌👌👌خیلی کار خوبی کردی حستو خریدارممممم🤗🤗🤗

😍من فدات

امروزم ی شلوار ساده خریدم

عکس ابروهاتو بفرست ببینم چ کردی؟

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

@عروسترکم   عشقم چطورییییی؟دلم برات تنگ شده مینااا😍

لیلاااا😘😘😘😘😘😘🤩🤩🤩🤩🤩کحا بودی عزیزم منم همینطور..خوبی چه خبر

چند وقته از ۷۳ شدی ۶۸ ؟ کالری پایین که مصرف نکردی ؟  هفته های اول بیشتر کم میشی بعدش هفته ای ی ...

چند روز بعد از شروع چالش شروع کردم،چرا اکثر کالری هام پایینه اصلا نمیتونم پرش کنم

@عروسترکم     گل امروز 24 دقیقه  دور 4.3 رفتم تردمیل  عصر دو ست 20 تای ...

❤👏👍👌

سلام الهه جونم خوبی؟؟؟ ب منم گفت من توام😁😁😁

سلام عشقم یجوری به همه تون میگه منید انگار من باشید فحشه 😂😂😂 

جالبه اصلا من از اول اینو ندیدم و نمیشناسمش باهاش هم هم کلام نشدم از اول چالش حالا دلیل اینکه از هر کی ناراحت شده میگه بامداده متوجه نمیشم وقتی اصلا مشکلش با من نبوده 🥴🥴🥴 

شایدم اگه ثابت کنه همتون منید بهش ترازو جایزه میدن 🤣🤣

متوجه منظورتون نمیشه  میگید تا سه روز بعد وزن کاذبه خب اون مقدار کاذب ‌واز کجا بفهمیم مقدار دق ...

ن عشقم..ببین سه روز قبل و بعد موعد وزن کاذبه و نباید وزن کرد..ولی روز چهارم ب بعد اگه وزن کنی درسته

@عروسترکم     سلام مینا جون اینم گزارش امروزم 😊😊😊

فداتشم خوبه عزیزم..ولی فست رو باید تو روز خودش بگیری حتما

چند روز بعد از شروع چالش شروع کردم،چرا اکثر کالری هام پایینه اصلا نمیتونم پرش کنم

خب پس طبیعیه اولش زیاد کم کنی ولی مطمئن باش چند وقت بعد کم که نمیشی وزنت استپ میشه و دیگه کم نمیشی بجای چربی سوزی هم عضله سوزی داری  

چقدر بگم کالریتونو باااااید پر کنید و کمتر مصرف نکنید توضیحات اول تاپیک بخون