2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526923 بازدید | 68299 پست
من در مورد پول قایم کردن پیام دادم تو برنامه بستنی ها رو به رخم میکشی؟ 🤣🤣🤣🤣 میگم داری از کار م ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ حرفی برای گفتن ندارم

واااای.... من برم محو بشم🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

امروز یکی تاپیکو‌ بهم زده بود.. منم کلا اعلاناتم را پاک‌ کردم.. فکر‌کنم با همونا  پاک شد... شرمنده بانو🌸

یه بار دیگه بگوو.. یا صفحه را بگو‌برم بخونم😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 افرین👏👏👏👏👏 به زودی دههه ۹۰ میشی💪💪💪💪 گلم سعی کن رقیب وزنی داشته باشی.. واسه انگیزه ...

مممنون از تشویقت عزیزم

همینطوره

رقیبای خیلی خوب و پایه ای اینجا دارم که کلی تشویقم میکنن و بهم انگیزه میدن

خودتم همینطور

همیشه پست هاتو با علاقه دنبال میکنم ببینم چه راهنمایی هایی به بچه ها میکنی

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا امروز دخی فستتو رعایت کن فردا صب شکمت که خالی بود و دستشویی رفتی وزن کن  منم تگ کن توی لی ...

وااای بر من

چرا فکر کردم امروز یکشنبه اس🤔

حتما عزیزم،نظم زندگیم بهم ریخته،همسرم کروناش مثبت شده همه چیم قاطی پاطی شده

ایول همین درسته  پیش به سوی هدفی که سالها فراموشش کردیم💪💪

😍😍😍😍

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
🤣🤣 یادت نبود پریودی؟ هفته بعد حسابی سورپرایز میشی😍 عالی داری پیش میری آفررررین  رقیب یعنی ...

اونو که مگه دردش میذاره یادم بره 

کاذب بودن وزن تو این دوره رو یادم رفته بود

یوهاهاهاها

مواظب باش ازت جلوووو نزنم بانووووووووو 😈😈😈😈😈😈

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ حرفی برای گفتن ندارم واااای.... من برم محو بشم🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️...

😂😂😂😂😂

نمیخواد بری محو بشی

یه وقتایی خوبه اینجوری باشی😃😃

گفتم مادر من لای تشکا تو کمد رخت خوابا پول قایم میکرد

مادربزرگم یا تو جورابش یا گره پابین روسریش😂😂😂

اون بی تربیتم خوندم یه چیزاییشو

باید بگی ماذا فازا هذا🤣🤣

سلام خوشگلم کجایی دختر گوشیت درست شد ؟ دلم چقد برات تنگ شده بود 

سلام موفرفریم😍 منم خیلی دام برات تنگ شده بود. آره درست شد اماا یه ماه بعدش😕

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
مممنون از تشویقت عزیزم همینطوره رقیبای خیلی خوب و پایه ای اینجا دارم که کلی تشویقم میکنن و بهم انگ ...

😘😘😘 

کارت حرف نداره#  👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 سلام من چون راهنمای تاپیکم، جوابتون را میدم بامداد خمار،،، کمتر تاپیک میان، سرشون شلوغه ...

خیلی ممنون از راهنمایی تون

وزن قبلی۶۳وزن الان۵۳وزن هدف ۴۹.       انشاالله من به هدفم میرسم  
 سلام وزن کم‌میشه ولی استپ میشیااا سعی کن کالریت را از اول صبح حساب کنی که تا شب بتونی پرش ...

ممنون

ولي توان مالي آدم به آجيل نميرسه

من بادام ميخورم

انشالله ك استپ نشم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
سلام موفرفریم😍 منم خیلی دام برات تنگ شده بود. آره درست شد اماا یه ماه بعدش😕

دلم تنگ شده بود برات زیبای من 

همش بیا 😍😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😂😂😂😂😂 نمیخواد بری محو بشی یه وقتایی خوبه اینجوری باشی😃😃 گفتم مادر من لای تشکا تو کمد رخت خ ...

😂😂😂😂😂 

مامان بزرگا ، کلا با همین مشخصات معرفی میشن... زوسری هایی که گره خورده ، گوشه هاش.. ‌‌جورابایی که حکم حساب بانکی داره براشون😍

واای منم یه بار لای تشکا پول  قایم کرده بودم... حالا دستموو  تا بازوو هی لای تشکا میکردم، هی خالی در میوردم...  یادم رفته بود لای کدومش گذاشته بودم😆😆😆😆😆😆😆😆😆 اخرش دیدم از لای تشکا سر خورده پایین روی زمینه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ استرسی شده بودم.. اصلا ندیده بودمش

عزیزم من الان امضاتو خوندم با توجه به قدت تقریبا میخوای وزنت 4 کیلو کمتر از قدت باشه تقریبا انگاری ...

عزیزم وزن هدف کاملا سلیقه ایه ممکنه یکی لاغر استخونی بپسنده یا یکی با اندام تو پر احساس بهتری داشته باشه هر وزنی که باهاش خوشحال تری همونو هدف قرار بده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خیلی ممنون از راهنمایی تون

موفق باشید💪