2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526762 بازدید | 68299 پست
نظر خواهر و خواهرزاده و شوهر خوبه نظر جاری چاقالو رو ولللش! ولی در نهایت ببین خودت واقعا چی میخوای

خودم تناسب اندام میخوام

مرسی  راهنماییم کردی

حالا میدونم چیکار بکنم 😍😘😘😘😘

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
من قدم 168....14 کیلو زیر قدم میشه نه 4 کیلو😉 منم کرفس ایده ال برام زده 62 کلا تا 10 کیلو زیر قد ...

تو خیلی دیگه ایده آلت اروپاییه گلم  

با این تفاسیر باید هدفم رو کمتر بذارم چون دوس دارم برای تنوعم که شده ی بار حسابی لاغر بشم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ممکنه عصر شوهرم بگه پاشو بریم بیرون....منم گرفتار کارشم🤕🤕

درسته  گلم...

مهم اینه که ورزش‌کنین..ًچه  وقت؟!!! هر زمانی که مناسبه برامون😊👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اگر قدت 153  هستش هدفتم55 نه زیاد لاغر نمیشی تازه هم اندازه قد میشی متناسب...مشخصه ک صورت هم لا ...

میذارمش 53

متاسفانه من کم آب میخورم قبلا که رژیم نبودم بیشتر میخوردما

سبزیجاتم زیاد نمی خورم بیشتر صیفی جات مثل گوجه و خیار میخورم

از امروز باید روشم رو عوض کنم چون اصلا دوست ندارم صورتم بریزه

تو خیلی دیگه ایده آلت اروپاییه گلم     با این تفاسیر باید هدفم رو کمتر بذارم چون دوس دارم ...

یه جدول وزن هست صفحه اول متناسب هر قدی توش هست عزیزم☘️☘️

من خودم لاغری رو دوسدارم😉

به حکمتش دل بسپار 🌿
دو قلو زایی به ارثیت مادر بر می گرده اگه مادر مادربزرگ و خاله دو قلو داشته باشه بله احتمالش زیاده&nb ...

🧐🧐🧐🧐

بچه های عمه و داییم دارن😃😃😃(یعنی نوه هاشون دوقلو هست)

داداشم هم داشته ولی نمون براشون متاسفانه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
یه جدول وزن هست صفحه اول متناسب هر قدی توش هست عزیزم☘️☘️ من خودم لاغری رو دوسدارم😉

استخون.دوس#    دستاشون بالااا😂😂😂🖐🖐🖐

شیره توت هست که بزار الان کرفسو ببینم.... کرفسم فقط شیره انگور و خرما را داره....شما یه ق ...

باشه گلم دستت دردنکنه😘😘😘

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
میذارمش 53 متاسفانه من کم آب میخورم قبلا که رژیم نبودم بیشتر میخوردما سبزیجاتم زیاد نمی خورم بیشتر ...

بدن ب آب نیاز داره برای پاکسازی برای نفس کشیدن برای درست کار کردن اندامها..جلوگیری از ریزش مو..پوست شاداب.....

سبزیجات هم ک خودت بهتر میدونی چه خواصی داره☘️☘️

پس پر قدرت ادامه بده💪🏻💪🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
استخون.دوس#    دستاشون بالااا😂😂😂🖐🖐🖐

من من من من✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋😁😁😁😁😁😁😁😁😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
یه جدول وزن هست صفحه اول متناسب هر قدی توش هست عزیزم☘️☘️ من خودم لاغری رو دوسدارم😉

دیدم برا من 55 رو هم زده متناسب ولی منم لاغرتر بودن رو دوست دارم

آخرین بار که 53 کیلو بودم فکر کنم حدودا 12 سال پیش بوده و دقیقا یادم مثل عروسکا ظریف شده بودم

یعنی میشه دوباره؟

من من من من✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋😁😁😁😁😁😁😁😁😁

😂😂😂😂😂

پیش به سوی استخونی شدن🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️