بامدادخمار مدیر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 عنوان 🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار) | مشاهده متن کامل بحث + 526853 بازدید | 68299 پست 🍂سلام خیلی خوش اومدید 🍂لطفا و حتما قبل از شروع رژیم و برای عضویت توضیحاتی که در ادامه مینویسم رو بخونید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 1399/06/25 | 22:45 447 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 کهنه کنه بهتره پوشک گرون درمیاد 😂😂😂😂 واای عاره توی این گرونی.. کهنه به صرفه تر و البته میگن که بهداشتی تره..قراره همه چی گرونترم بشه.. تحریما بیشتر میشه.. امریکا میخاد تعداد زیادتری از بانکها را هم تحریم کنه، اینجوری پول، کم ارزش تر میشه😢 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
آسنات99 عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 9089 عزیزم من الان امضاتو خوندم با توجه به قدت تقریبا میخوای وزنت 4 کیلو کمتر از قدت باشه تقریبا انگاری ... سلام گلم وزن سلیقه ایه به هدف ۵۵کیلو رسیدی انشاءالله اگه راضی بودی که هیچ اگرنه ادامه میدی دوباره🌼🌼🌼
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 😂😂😂😂👌👌👌👌۳= س استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 😂😂😂😂😂 خدا کنه فقط همین باشه🙈🤣 بذار بیاد کبابش میکنم😁 دو قلو خوبه.. ولی قُل از اون بیشتر بشه، خداییش سخته...😁 باید شوهر در بست خونه باشه... استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
sepiiiiiideh عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 16503 واای عاره توی این گرونی.. کهنه به صرفه تر و البته میگن که بهداشتی تره.. قراره هم ... من معمولی میگیرم مارک ببم بسته ای ۷۵ تومن شده😯😯مولفیکس و بقیه ک هیچی😡😡😡😡مرگ بر تُرامپ# 😂😂😂😂😂😂😂
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 من معمولی میگیرم مارک ببم بسته ای ۷۵ تومن شده😯😯 مولفیکس و بقیه ک هیچی😡😡😡😡 مرگ بر تُرامپ# ... خدا خودش کمک کنه..حالا متاهلایه پله بالاتر ن و وضعشون باز بهتره اونایی که دم بخت هست.. پسره باید خونه و شرایط اقتصادی را روبه راه کنه وهزینه خرج مرجا دختر هم جهیزیه😬 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
فندق_فسقلی عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14483 😅😅😅😅😅😅😅 تا حالا دقت نکرده بودم😂😂😂 🤣🤣😂😂😂 به حکمتش دل بسپار 🌿
فندق_فسقلی عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14483 دو قلو خوبه.. ولی قُل از اون بیشتر بشه، خداییش سخته...😁 باید شوهر در بست خونه باشه... آرررره واقعا👌🏻👌🏻..اما من عاشق دوقلوأم نمیدونم چرا😂ب شوهرم میگم همیشه از الان تقسیم کار میکنم🤣 به حکمتش دل بسپار 🌿
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 سلام عزیزم .میتونم در مورد ورزش سوال کنم . سلام گلمبفرما🌸 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
فندق_فسقلی عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14483 سلام عزیزم .میتونم در مورد ورزش سوال کنم . سلام عزیزم🐥 بله بپرس💛 به حکمتش دل بسپار 🌿
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 🤣🤣😂😂😂 منم خیلییییی دوقلوو دوست دارم😂😂😂😂ولی الان نه سال بعد🤣🤣🤣🤣🤣🤣 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸