2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526077 بازدید | 68299 پست

@عروسترکم  

@دیانا24  

@آسنات99  

@سمیه1396  

سلام اساتید

شرمنده یه سوال دارم

وقتی میخوایم کالری یه غذایی رو حساب کنیم اشکال نداره کالری مواد خامشو حساب کنیم؟ با پخته اش فرق نداره؟

مثلا میخوام پیتزا خونگی درست کنم اینکه کالری قارچ و گوشت چرخ کرده و گوجه رو خام حساب کنم درسته؟

با وقتی پختن فرقی نداره؟

بدیهیات پرسیدم ☺☺☺☺

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
عجبا نون پختنشو گذاشته پنجشنبه😂😂😂البته بیچاره از رژیم من که خبر نداره

منم برا همین با خگخ ت پنجشنبه مشکل دارم

اغلب اونورم

البت معمولا خودم غذا درست میکنم و میبرم آخه بنده خدا پیر و خسته است

بعد سر سفره بشینیم و من غذای خودمو نخورم!!!! چه شود!

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@mary2772  

هه هه! سلام ماری 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

صبحت بخیر

اره بخدا از فست سخت تره😂😂😂😂

آی گفتی!

منم غذای سرد بهم نمیسازه

بیشتر گشنم میکنه 

ینی روز خگخ ام دور یخچال طواف میکنم 🤣🤣🤣

سلام خوشگلم عالیییی بودی👏👏👏💪💪کالریتوپرکن همیشه ۵۰تابمونه ایرادنداره😘.    ورزشکار_خو ...

سلام عزیزم من امروز ناهار سوپ شیر دارم. کالریش میزنم توی مانکن خیلی زیاده سوپ با شیر فک نکنم زیادباشه. خامه هم داخلش نداره

حدود 7 تا قاشق سوپ شیر(هویج قارچ مرغ فلفل دلمه شیر ذرت) بدون خامه ب نظرتون چقدر کالری داره؟

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
بچه ها صبح جمعه تون بخیر🥰🥰🥰امروز برام یه حال دیگه ای داره😁😁😁😁چون تولدمه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

تولدتتتتتتتت مبارککککک سانازجون انشاءالله همه آرزوهات خاطربشن😘😘😍😍🌼🌼🎂🎂🎂🌌🎆🎊🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎇🎆🎆🎊🎊🎉🎉

سلام سلام صبحتون بخیر بچه ها سبوس برنج خوبه بخورم چقدر بخورم و کی ممنون  @سمیه1396   ...

سلام صبحت بخیرعزیزم سبوس برنج عالیه برای ریزش موویبوست.یه قاشق غذاخوری داخل ماست یاشیرمیتونی بزنی نوش جان کنی🌼🌼🌼🌼

سلام صبحت بخیرعزیزم سبوس برنج عالیه برای ریزش موویبوست.یه قاشق غذاخوری داخل ماست یاشیرمیتونی بزنی نو ...

سلام گلم ببین عزیزم باید کالری شو حساب کنم چون بشقاب نداره 😔

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام صبحت بخیرعزیزم سبوس برنج عالیه برای ریزش موویبوست.یه قاشق غذاخوری داخل ماست یاشیرمیتونی بزنی نو ...

من تو آب ریختم خوردم 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
@عروسترکم     @دیانا24     @آسنات99     @سمیه1396   &n ...

سلام گلم من خودم همیشه خام اندازه میگیرم بنظرم دقیقتره حالابزارببینیم این خوشگلایی که تگ کردی نظرشون چیه من پیش دوستان درس پس میدم هنوز😘🌼🌼🌼🌼

سلاممم .صبحتون بخیر

وای تو اتوبوسم مستقیم از بیمارستان رفتم سوار اتوبوس شدم .خیلی گشنمه😓😭مقاومت میکنم ک هله هوله نخورم 

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤