2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 521144 بازدید | 68299 پست

الهی حال دلتون خوب

رزق و روزی تون افزون

وساز زندگیتون

کوک کوک خدایا

برای دوستانم رقم بزن

1هفته شادی،خوشی،موفقیت وخیروبرکت

ﺩﻋﺎ کنیم هیچ کس ﺩﻟﺶ ﻧﮕﯿﺮﻩ،ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﮔﺮﻓﺖ ؛؛؛

ﺧﺪﺍ ﯾﻪ ﻫﻢ ﺻﺤﺒﺖ ﺧﻮﺏ ،ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺳﺮ ﺭﺍﻫﺶ!

ﺩﻋﺎ کنیم کـه ﻫﯿﭽﮑﺪﻭممون ﺍﺷﮑﯽ

ﺍﺯ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﯿﺎﺩ، ﺍگرم اﻭﻣﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺑﺎﺷﻪ!

ﺩﻋﺎ کنیم ؛ ﻫﯿﭽﮑﯽ ﺩﻟﺶ ﭘﺮ ﻧﺸﻪ،

ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﭘﺮ ﺷﺪ ﭘﺮ ﺑﺸﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ!

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکی ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ،

ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ؛ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ!

ﺩﻋﺎ کنیم ﻫﺮ ﮐﯽ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻬﺶ ﺑﺮﺳﻪ!

ﺩﻋﺎ کنیم ،حکمت خدا ؛ با آرزوهامون یکی باشه…

ختم ۴۰ هزار صلوات 

هر کی هرچقدر میتونه اعلام کنه

لطفا لایک نکنید فقط اعلام کنید🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂

عجبا نون پختنشو گذاشته پنجشنبه😂😂😂البته بیچاره از رژیم من که خبر نداره

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بیشتر ببینید
واقعا جیییغ داره تموم شدن خگخ😂

اره بخدا از فست سخت تره😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بیشتر ببینید
سلام عزیزای دل خوبین؟ عاقا یه پیتزافروشی ک دوتا پیتزا زن هاش کرونا دارن و هنوزم خوب نشدن ولی مغازه ...

سلام وای 

به این شماره پیامک بزن 3000129 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
به به ببین کی امده😍😍😍سلام بانوخوبی؟دختروپسرگلت خوبن💙💙

سلام عشق قشنگم قربونت تو‌خوبی 😘♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@_خانوم_کوچولو_   سلام عزیزدلم تاپیک قفل بود اینجا تگت کردم  ممنون عزیزدلم خیلی لطف دار ...

عزیزید💚🌹🍃

💖اگه بنا به هر دلیلی با کاربری خودتون نمیخواین تاپیک بزنین به من بگین براتون تاپیک میزنم💖

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

بچه ها این مطلبو تو یه پیجی دیدم بنظرم چقدر تاثیر داره تو تقویت اراده حتما بخونید👇🏻👇🏻👇🏻 

📌 وقتی تصمیم به لاغری بگیری، اولین سؤالی که به سرت میاد اینه که از کجا شروع کنم؟
شاید خودت قبل از این حامله بودی یا حاملگی یکی از نزدیکانت رو به‌چشم دیده باشی. خیلی از خانم‌های حامله قبل از حاملگی سیگاری بودن. خیلی‌هاشون داروهای آرامبخش مثل فلوکستین یا پوکساید یا حتی داروهای قوی‌تری مصرف می‌کردن. تا قبل از حاملگی نکشیدن سیگار یا نخوردن آرامبخش زندگی اون‌ها رو سخت می‌کرد به‌همین خاطر هیچ‌وقت نمی‌تونستن سیگار رو ترک کنن یا آرامبخش نخورن. اما تو روزهای حاملگی خیلی راحت این کار رو می‌کنن. چون موجود دیگه‌ای حالا بخشی از وجود اون‌ها شده و به‌کمک حس مادرانگی برای اینکه سلامت اون موجود دیگه رو ضمانت کنن، به‌راحتی از خودشون می‌گذرن و برای نکشیدن سیگار و نخوردن آرام‌بخش خم به ابرو نمیارن. یکی تو وجودشون هست که هروقت دلشون می‌گیره باهاش حرف می‌زنن. یکی که با دنیا اومدنش قراره زندگی اون‌ها رو عوض کنه.
اونی که تصمیم می‌گیره لاغر بشه هم مجبوره عین یه خانوم حامله سختی بکشه. خیلی چیزها رو نخوره یا کمتر بخوره. قراره چیزهایی رو ترک بکنه که قطعاً تأثیرات جانبی ترک‌کردنشون، از تأثیرات جانبی ترک سیگار و دارو کمتره اما نمی‌تونه، چرا؟ چون دوست نداره با اون بخش از وجودش صحبت کنه. چون خودش رو مادر اون نمی‌دونه. چون ازش متنفره. چون درک درستی از تغییر کیفیت زندگی‌اش بعد از به‌دنیا اومدن اون موجود نداره. تو قراره بخشی از وجودت رو به‌صورت انرژی توی دنیا رها کنی، یک کیلو، دو کیلو... تا هرچند کیلو. اون دشمنت نیست. سال‌ها باهات زندگی کرده. کلی خاطره از هم دارین. فقط کافیه دوستش داشته باشی. به‌خاطر رهاکردنش خوشحال باشی و هر روز باهاش حرف بزنی. و همون‌طوری که یه مادر حامله آینده‌ی خودش رو در کنار بچه‌اش تصور می‌کنه و باور می‌کنه تو هم کیفیت زندگی خودت بعد از از دست دادن اون چند کیلو رو مدام تصور کنی و این تصویر رو باور کنی.
تا نتونی در حق خودت مادرانگی کنی آب از آب تکون نمی‌خوره، یه مادر فقط می‌تونه به‌اندازه‌ی غمگین‌ترین بچه‌ش خوشحال باشه.
سلام عشقم 😘♥️  دنبال یه لقمه نون و بوقلمون حلال 😂

سلام الهه جوون😍😍😍😍چه خوب اینجایی مرسی از تاپیک عالی خدا روشکر تونستم این سری همراه شم با تاپیکتون😁💪😗😗😗

بیشتر ببینید
سلام الهه جوون😍😍😍😍چه خوب اینجایی مرسی از تاپیک عالی خدا روشکر تونستم این سری همراه شم با تاپیکتو ...

سلام عزیزدلم قربونت خدارو‌شکر😘😘❤️ 

موفق باشی 😍💪🏻

سلام عزیزدلم قربونت خدارو‌شکر😘😘❤️  موفق باشی 😍💪🏻

ممنون عزیزم 😙😙😙😙

بیشتر ببینید