2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526729 بازدید | 68299 پست

@سمیه1396  

@دیانا24  

سلام میشه راهنمایی کنین چند روزه برنامه ام به هم خورده هرکاری میکنم کالریم زیاد میشه با ورزش زیاد سعی میکنم جبران کنم ولی باز از  عذاب وجدان و عصبانیت دارم میمیرم حتی فردا هم نمیتونم رعایت کنم من باید لاغر بشم ولی وقتی مثل این روزا کالریم زیاد میشه از عصبانیت دلم میخواد فقط بخورم از عذاب وجدان هم نمیتونم برای همین فقط سردرد شدید میگیرم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزدلم  افرین دمت گرم بااراده_جون# 😍👌

سلام ی سوال داشتم اگر ی روز رژیم رو رعایت نکردیم اینکه فرداش فست بگیریم درسته؟ 

سوال دیگ ای که داشتم اینه که مثلا بنده کالری مجازم ۱۱۶۰ عه اگر ی روز بکنمش ۸۰۰ روزای دیگه این کم کردنو رو جبران کنم اشتباهه؟ 

@سمیه1396     @دیانا24      سلام میشه راهنمایی کنین چند روزه برنامه ام ...

@بامداد_خمار  

سلام شما می تونین راهنمایی کنین😔

سلام سرگروه جان خوبی گلی خداقوت❤ عزیزم ی عده گفتن چون من اضافه وزن ندارم نمیتونم ۱۰ کیلو کم کنم (وز ...

سلام عزیزم چرا نمیشه اصلا این حرف درست نیست ممکنه کمی سخت تر وزن کم بشه اونم بیشتر برای کسایی که وزن زیادی کم کردن  برای کسانی که تازه رژیمو شروع کردن مثل بقیه س کاهش 

من خودم با قد۱۶۰ -۴۹ کیلو هم شدم با اینکه وزن زیادی کم کرده بودم 

با کالری مناسب و ورزش خیلی راحت کم میشی نگران نباش 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام خوشگلم ممنون منم خیلی دوستتون دارم 😘♥️ در حد همون مقداری که تو توضیحات نوشتم مصرف کنید اصلا ا ...

ممنونم.الهه مهربون ناز... با این حجم پیامها جوابمو دادین.فکر نمیکردم برسید جوابم رو بدین اخه اعلانات شما خیلی شلوغه..

ممنون که حس خوبتون رو با بقیه شریک میشین تا بقیه هم از زیبایی و سلامتی لذت ببرن.

چشم حتما به توصیه تون عمل میکنم .قول میدم همینجا پست بزارم و از موفقیتم بگم💪👌👌❤❤❤🌺🌺🌺🌺🌺

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
@سمیه1396     @دیانا24      سلام میشه راهنمایی کنین چند روزه برنامه ام ...

سلام عزیزم 

تو رژیم این عذاب وجدان و پرخوری بعدش خیلییی بدتره 

ببین اگه چند روز برنامه ت بهم خورد اول سعی کن جبران کنی مثل همینکه میگی ورزش میکنی خیلی خوبه 

بهتره کالری اضافی که مصرف میکنی رو حساب کنی و در صورت امکان روز های بعدش جبرانش کنی سعی کن حتی اگه چیت کردی بدون حساب نخوری 

فوقش این چند روزی که برنامه ت بهم خورده تثبیت باش یا نیم کیلو کم کن 

اصلا اشکال نداره اول سعی کن خودتو دوست داشته باشی و عذاب وجدان نگیری  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ممنونم.الهه مهربون ناز... با این حجم پیامها جوابمو دادین.فکر نمیکردم برسید جوابم رو بدین اخه اعلانات ...

قربونت عزیزدلم😘♥️♥️ 

تگم کنید حتما میخونم و جواب میدم 😍😍

حتما میتونی 💪🏻♥️♥️♥️

سلام عزیزم  تو رژیم این عذاب وجدان و پرخوری بعدش خیلییی بدتره  ببین اگه چند روز برنامه ت ...

ممنون که جواب دادین نمیدونم چی شد اینطور گرفتار شدم با ورزش زیاد سعی کردم حتی اگه شده ۳۰۰ کالری،کالری مجاز بیشتر از کالری مصرفی بشه ولی خب بخاطر عصبانیت از رعایت نکردن یا ورزش زیاد سردرد دارم 

سلام عشقولیا خوبید بجهها یه سوال .زیر چشمام بشدددددددت سیاه و گود شده😭😭😭😭😭😭دارم کلافه میشم.مر ...

سلام عزیزم سیاهی زیر چشم دلایل مختلفی داره اول باید علتش رو پیدا کنی 

اصلا هیچ مواد غذایی رو حذف نکن 

اب زیاد بخور 

کمخونی کمبود ویتامین نارسایی کلیه مشکل کبد و یا معده تیرویید کمخوابی و .. تاثیر داره 

کپسول ویتامین e بزن هر شب ماسکهایی هم هست که خوبه الان حضور ذهن ندارم پیدا کردم برات میزارم 

این هشتگ رو هم ببین چیزی پیدا میکنی چالش_زیبایی#  

سلام‌ الهه جونم😚⚘ کاش بیشتر بیای سایت دلمون برات تنگ میشه

سلام خوشگلم😘😘😘 

بخدا خودم انقدرررر دلم تنگ شده بود ولی خیلیییی کار داشتم شرمنده این چند وقت شاید روزی سه چهار ساعت خوابیدم همش 😴😴