2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525818 بازدید | 68299 پست
واااای عالیه آفرررررررررین🐥🐥🐥🐥😍😍😍😍😍

😘😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
من بلد نیستم...کدو بلدم..کدو حلوایی بلد نیستم آخه محصول سمت ما نبوده....اما خیلی دلم میخواد یبار امت ...

من طعمشو دوست دارم.کالریشم خیلی کم 

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاهش وزن تو افرادی ک pco هستن خیلی سخت 😬😬😬

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
سلام  اشکال نداره فقط فردارو رژیم نباشم؟ هم ناهار مهمونم هم شام و اینکه هر روز تا الان رعایت ک ...

سلام گلم سعی کن ازکالری مجازت خیلی بالانزنه باسبزیجات بشقابت روپرکن غذاکمتربکش خودت روباسالادمشغول کن😅 شنبه روهم اگه میتونی فست ۷۰۰ببندکه زیادروی وزنت تآثیرنزاره💙💙💙

@آسنات99     @taniya1400     @سمیه1396     @مرباجونی ...

سلام عزیزم 😍😍😍😍

چه برنامه عالیییییی ای❤❤❤❤❤❤❤❤

سرگروه نمونه# 😘😘😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
عزیزدلمیییی😘😘من که تووزن کم کردن افتضاحم مخصوصاً الان😂😂😂بااینهمه رعایت۴۰۰گرم کم میکنم😌دستت راس ...

بابا خودت ک استادی ننه یادت رفته هفته ی پیش با اون همه رعایت ثابت بودم و بوده هفته ایی ک گرمی کم کردم سیستم بدنیه دیگه بعضی وقتا قاط میزنه من ک الان در فکر اینم برم رو هدف 57.........با همه ی این تفاسیر دست راستم لای موهای افشونت ننه😁😁😁😁😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
بابا خودت ک استادی ننه یادت رفته هفته ی پیش با اون همه رعایت ثابت بودم و بوده هفته ایی ک گرمی کم کرد ...

عشقیییی بخدا😘😘کارتتتت حرف نداره😍😍💙💙💙👧👧👧این منم دستت روبزارروی سرم😂😌