2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526810 بازدید | 68299 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😳😳😳😌😌😌😌😌🙎🙎🙎💋💋💋💋

کار خاصی کردی این هفته که کاهشت خوب شده بود؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه والا .از روستا اومده بودااا.متولد ۸۰

ژن_خوب#  ✌️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره خیلی گرسنه م بود جاتون خالی نیمرو خوردم یه ساعت قبلش قبل پباده روی هم قهوه خوردم 💗

عالیه👌👌👌نوش جان

بچه ها خدانگهدار تا ۱نصف شب🙂🙂🙂🙂🤪🤪🤪 حجم کم که برام پاسخگو نیست،نامحدود شبانه زدم🥴🥴

😁🖐

عشقی😘😘 حتماً که دوباره به خوش اندامی میرسی💪💪💪مرسییییی که برنامه ورزشیتوبامابه اشتراک گذاشتی خوش ...

خواهش عزیزدلم در مقابل محبت شما سرگروه ها و دوستان کوچکترین کاریه ک میتونستم انجام بدم عزیزم😙😙😙😙

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام عزیزدلم🐥💛💛 چقدر عالی....ولی همشو با هم نرو💛

عزیزدلمی🌹🌹💛💛💛💛😗😗😗😗😗

چشم نفسی💛💛💛💛

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام عزیزم خیلی خوب بودی👏👏👏فقط کیک بهتره هفته ایی یه کوچولووعده عصرباشه نه شب😘🌼🌼💙💙

سلام گلم ممنونم از راهنماییتون 

نمیدونستم کیک رو باید عصر خورد، چشم از این به بعد رعایت میکنم 😘😘🤗

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
سلام به همه دوستای گلم😍😍😍🌹🌹🌹 بخصوص @فندق_فسقلی   جوووونمو دوستان هم گروهی😁😁😁💛💛💛 ...

خیلی عالیه عزیزم 😍😍😍😍

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰