2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530501 بازدید | 68299 پست
آره دورت بگردم زهرا جون گفتن خوش اومدی پروفتو امضاتم عوض کن😆😆😆

فداتشم ممنونممم❤️چشم داره تایید میشه🤪

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
وزن الانم ۷۰ غذایی که میخورم روزانه ۱۳۰۰ کالری

کاربریت درست شد موچی رو بپاکم عه لیستم؟؟؟؟؟

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام خانم خانمتی زیبا  اسمم نازنینه  تو عالی هستی که تنقلات رو‌حذف‌کردی و با حذفشون تا ا ...

قربونت نارنین جون.من کلی دعاتون میکنم هم شما رو هم الهه جونو و هم همه سر گروه ها رو با این تاپیک کمک بزرگی ب هممون کردین.ایشالله ک خدا خودش جواب خوبی ها و مهربونی ها و بزرگی هاتونو بده.😍😍😘😘

ایشااله ک منم بتونم ب کمکتون کاهش خوبی داشته باشم.

@مرباجونی     سلام عزیزم .من وارد گروه شما شدم رنگ سبز🤩 امروز چهل دقیقه پیاده روی داشت ...

خوش اومدی عشقوولم💋💋💋💋

سعی کن داری ب وزن هدفت نزدیک میشی قدرتی هم کار کنی عزیزم

خسته نباشی ورزشکاار💪💪

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
طبق قوانین تاپیک‌اخطار گرفتی متاسفانه عشقم دست منم نیست باید تا قبل از ۳وزنتو اعلام‌کنی  دیگه ...

عع چ بد😢

چشم عزیزم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

دوستان عززيزم من اگر بخوام به طور معجزه آسابي فقط پهلوهام جمع بشه بايد چه ورزشي انجام بدم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
گلم به دکور خونت، این مدلی میادش و قشنگه...👌👌👌 شاید اگه ساده تر بود.. نمیومدش...👌👌👌 بستگی ...

مرسی گلم من کلا سلطنتی پسندم😁😁😁😁

ساده زیستی نمیپسندم😘😘😘😘

سلام مرباجونی من سومین هفته اس توچالش  شرکت کردم هرهفته دوکیلو کم کردم مصرف کالری هرهفته رو چجو ...

عزیزم وزن و قدت و بهم بگو ....و اینکه قرار نیس شما هر هفته کالری حساب کنی هر پنج کیلو کاهش 100 تا از کالری مجازت کم میکنی...ب همین راحتی💋💋💋💋

چشم خوشگلت بی بلا🧡🧡🧡

‍

گزارش#

صبحونه عسل ابليمو

ميان وعده  نارنگي

نهار كباب تابه با ٥ قاشق برنج

ميان وعده أنار 

شام فسنجون 

جمع كالري ١١٠٠ 

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
 من به لوسترهایی ها‌که خیلییی آویزونن میگم، مسجدی.. اخه ادم یاد حرم و مسجد میفته 😅😅😅😅 & ...

خدا نکشتت فک کردم اومدی از خونه ی من عکس گرفتی دقیقا لوستر منه😁😁😁😁😁

میشه یادم باشه توی عکس قبل و بعدم صدات بزنم ک دیگه نگی نمیشه😕😕😕😕

منم میخاااام قبل و بعد😍😍😍😍😍🙏

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

@مامان_الیساهستم2  

سلام سهیلا جونم نگی این چ شاگرد بی ادبی بود من دیروز کلا نبودم وزن کشی بود اعلاناتم در حد انفجار بود

چطوری گلبااانوووووووو😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸

منم میخاااام قبل و بعد😍😍😍😍😍🙏

بوقتش💋💋💋

موفق باشی❤❤😘😘😘

مرسی عزیزززززززم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

همچنین شما مهربان💓💓💓💓

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
منم این سوالو کردم اما جوابی دریافت نکردم. تو اینترنت خوندم برای کاهش وزن ۱ کیلو در هفته باید۵۰۰ تا ...

۱۴۰۰ تا کالری مصرف کنم ۱۰۰۰ تا بسوزونم؟ 

اووف چرا هیچکی جوابگو نیست

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️