99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
سلام خانم خانمتی زیبا اسمم نازنینه تو عالی هستی که تنقلات روحذفکردی و با حذفشون تا ا ...
قربونت نارنین جون.من کلی دعاتون میکنم هم شما رو هم الهه جونو و هم همه سر گروه ها رو با این تاپیک کمک بزرگی ب هممون کردین.ایشالله ک خدا خودش جواب خوبی ها و مهربونی ها و بزرگی هاتونو بده.😍😍😘😘
ایشااله ک منم بتونم ب کمکتون کاهش خوبی داشته باشم.
@مرباجونی سلام عزیزم .من وارد گروه شما شدم رنگ سبز🤩 امروز چهل دقیقه پیاده روی داشت ...
خوش اومدی عشقوولم💋💋💋💋
سعی کن داری ب وزن هدفت نزدیک میشی قدرتی هم کار کنی عزیزم
خسته نباشی ورزشکاار💪💪
99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆 👑سرگروه سبز👑 تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
گلم به دکور خونت، این مدلی میادش و قشنگه...👌👌👌 شاید اگه ساده تر بود.. نمیومدش...👌👌👌 بستگی ...
مرسی گلم من کلا سلطنتی پسندم😁😁😁😁
ساده زیستی نمیپسندم😘😘😘😘
سلام مرباجونی من سومین هفته اس توچالش شرکت کردم هرهفته دوکیلو کم کردم مصرف کالری هرهفته رو چجو ...
عزیزم وزن و قدت و بهم بگو ....و اینکه قرار نیس شما هر هفته کالری حساب کنی هر پنج کیلو کاهش 100 تا از کالری مجازت کم میکنی...ب همین راحتی💋💋💋💋
💜💜💜🌻🌞 خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 عشقم دخترااااام🤰👧 اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه
من به لوسترهایی هاکه خیلییی آویزونن میگم، مسجدی.. اخه ادم یاد حرم و مسجد میفته 😅😅😅😅 & ...
خدا نکشتت فک کردم اومدی از خونه ی من عکس گرفتی دقیقا لوستر منه😁😁😁😁😁
میشه یادم باشه توی عکس قبل و بعدم صدات بزنم ک دیگه نگی نمیشه😕😕😕😕
منم میخاااام قبل و بعد😍😍😍😍😍🙏
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.