2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526743 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم من کلا امروز یادم رفت فست بودم با ۸۰۰ بستم نه فست محسوب میشه نه کااری مجازم ولی خب کاچی ب ...

@بهاربانووو2  

@mary2772  

@dozhtarebabaei  

گفتم تگ کنم شماهارو❤ 

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم خوبی 😉 منم خوب بودم صبحانه که فقط دوتا گوجه خوردم 😬 نهار هم خوراک لوبیا درست کردم تا شب ...

گوجه صبحانه و شام زیاده رویه که

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
@شب_بیدارم     نشد ریپ کنمت 😁 عشقی 😘😘😘😘😘 امروز فستمو با ۵۱۰ بستم  ۳۰ دیقه ...

به بههههه نفس منی عسلم رژیمی_نمونه😍#  🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
امروزم رو با 530کالری بستم مجاز 500 تا فردا رو با 1300تا میبندم ایشالا شما چیکار کردین خوشکلا @ ...

منم پریود میشم😂

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام خوشگلم😍امضام براقبله که خودم گروه سبزبودم😂الانم خراب شده تغییرنمیکنه.عالی بودی 👏👏👏آفرینننن ...

فداتشم عزیزم😘😘❤

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
عالیههه👏👏👏بایدددزودی سبزبعدش طلایی بشی😍😍

سلام عزیزم

گزارش#  امروز

کالری مصرفی=۸۴۳ برنج زیاد خوردم امروز ببخشید ولی مهمون داشتیم دیگ نشد غذامو جدا کنم

آب=۶لیوان

ورزش=پیاده روی+حلقه کمر

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 خانوما شما از چالش پاییزی بامدادخمار حذف شدید @rahilhsn     ...

عزیزم اولین باره من رو صدا زدید ببخشید لطفا 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
مطالب.مهم.گروه.قرمز#   بچه های زیر ک تگشون میکنن دو اخطاره هستن❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ و هفته دیگه اگه ...

چشم عزیزم. 😘 هر روز باید گزارش بدیم؟ 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️