2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526703 بازدید | 68299 پست

سلام @فندق_فسقلی   جووونم😗

وزن شروع 88😑

وزن هفته پیش 87400😕🎈

وزن امروز 84900😄

وزن هدف 70😍💪

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@sepiiiiiideh  

وزنم ۲ ماهه رفته استپ خسته شدم دیگ 

وزن اولیه ۱۰۳

وزن هفته قبل ۹۸.۸۰۰

وزن این هفته ۹۸.۸۰۰

@بامدادخمار الهه جون تروخدا بیا کمکم کن خسته شدم مو به مو رژیم شوک رو انجام دادم کالریمو درست میخورم باشگاهم میرم ورزشم داره چرااا استپم چرا؟تروخدا کمک کن 😭😭😭😭

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
دیروز گل محمدی دم کردم ولی می دونم غذام که کمه نمیرم  تخم کتان ندارم ممنون امتحان می کنم روغن ز ...

تره هم امتحان کن .

کوکو تره درست کن صبحا بخور.

بامیه هم عالیه من که میخوریم چندساعت بعد خودشو نشون میده😉

سلام سلاااام @فندق_فسقلی @آینازخانوووووووووم  

وزن اولیه ۹۹ 

وزن شروع چالش ۸۶۴۰۰ 

وزن هفته قبل ۸۶

وزن این  هفته ۸۴۱۰۰

😃😃😃😃😃خودم باورم نمیشه 🤣🤣

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

سلام سرگروه جونی @شب_بیدارم      

گزارش وزن#  هفته دوم رژیم

وزن شروع       وزن هفته پیش        وزن فعلی         وزن هدف

۶۷.۷۰۰                  ۶۶.۷۰۰                  ۶۶.۰۵               ۵۵

این هفته فقط ۵۵۰ گرم کم کردم 😅 سرگروه جونی کاملا رعایت کردم بنظرتون چرا افت وزنم کم بوده؟ 

سلام دوستای گلم گزارش وزنم 👆🏻👆🏻👆🏻شما در چه حالید عزیزای دل؟

@دختر_گندم      

@دیاناجوون      ‍ 

@یاسمین1377 تگ نشدی دوباره دختر ☹️
@stayesh  

Null
سلام سلاااام @فندق_فسقلی   @آینازخانوووووووووم     وزن اولیه ۹۹& ...

عالیه عزیزم😍😍😍😍💪💪💪💪منم بالا وزن زدم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

دوماهه رفتم استپ هررررکاری میکنم حتی صد گرمم کم نمیکنم خسته شدم 

یه مدت رژیمو ول کن یه عالمه بخور😂بعدا دوباره بیا.

منم اینجوری بودم تابستون تقریبا.

خودمو ول کردم خوردم خوردم ولی ورزشم کردم تا چاق نشم.دوکیلو اضافه کردم دوباره تو این چالش شرکت کردم.

شوک گرفتی؟

پس ولش کن وزن نمیکنم...سختمه واسه فضولی اما ولش کن بعده فست سه شنبه وزن میکنم...

سلام سرگروه جونی خوبی؟چطور مطوری؟

وزن اولیه :۶۰     وزن الان:۵۹.۲۰۰      وزن هدف ۵۵ 

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
سلام @فندق_فسقلی   جووونم😗 وزن شروع 88😑 وزن هفته پیش 87400😕 وزن امروز 85😄 وزن هدف 70 ...

مرحباااا😍😍😘😍😘

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
من این هفته کم نکردم😐همون ۷۷.۵ هستم مثه هفته قبل @آسنات99    

سلام گلم تمام مواردکم نشدن وزن روبخون ببین چراکم نشدی اگه همچیزرورعایت کردی اینهفته روهم تلاش کن اگه بازنشدرژیم شوک بگیر.راستی اسمه کاربریت به فارسی چیه😁😌