2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525880 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم من دورزوه تمام گوشیم هنگ بود و هرکار کردم نتونستم بیام سایت، سایزم رو روز سایزگیری گرفتم ...

سلام خوشگلم نه چرابدتویه هفته خیلی هم عالی سایزکم کردی باریکلا👏👏💪💪نمیخوادبفرستی یادداشت کن ماه بعدباسایزجدیدت بفرستی😍😍🌼

خوشگلای سزگروه.من امروز روز دوم پری ام.فست بگیرم بنظرتون آیا؟

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فست فعلا کالریم صفر 😄 ان شاالله ک کاهش وزن توپ داری😍

من دوتا خرما خوردم تا ناهار همینه....

همچنین عزیزم 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
الهه جونم اگه گشاديم امون بده فردا ميخوام برم باشگاه

ایشالا ک.و.نت یاری بده فرزندم 😂😂

باشگاه خیلی عالیه منم منتظرم پریودم تموم شه وقت ترمیم تتو دارم منم قراره با برو بچ برم باشگاااه💪💪💪

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
ممنونم ی پیاز سرخ میکنیم، ادویه میزنم، سیرابی و آب اضافه میکنیم  مث کله پاچه میپزیم  ...

اونجوری ماهم درست میکنیم البته بیشتر مادربزرگامون اینجوری درست میکردن 

نوش جان شما

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
خوشگلای سزگروه.من امروز روز دوم پری ام.فست بگیرم بنظرتون آیا؟

پری ربطی ب این نداره ک شما کالری شماری کنی یا پرخوری...فست باشی یا کالری شماری کنی....

سوسول# نباشیم اه مرسی...😐😐😐

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام خوشگلم نه چرابدتویه هفته خیلی هم عالی سایزکم کردی باریکلا👏👏💪💪نمیخوادبفرستی یادداشت کن ماه ب ...

باشه عشم منظورم از ی سایز این بود که مثلا دورنافم 106 بود الان شده 105 و دور کمرم 85 بود شده 83 و یا دور شکمم زیر ناف 107 بود شده 106 و خیلی بنظرم زیاد ه این سایزا، چیکار کنم در کنار کاهش سایزمم کم بشه چون با توجه به وزنم و قدم که 153 هست خیلی زیاده

البته کاهشم خوب بوده چون لباسام ی مقدار گشادتر شدن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....

سلوووم باربیا

کسی میدونه در روز چقد مجازه میوه خورد؟!

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

عزیزم اخه فردا هنوز سه روز از پریم نگذشته.

منم متوجه شدم ولی سرگروهتو روز وزن کشی بابد حتما تگ کنی و اطلاع بدی اینجوری

وزن شروع مثلا 60       هفته ی قبل مثلا 59                        وزن فعلی🎈.                 هدف مثلا 50      

باشه عشم منظورم از ی سایز این بود که مثلا دورنافم 106 بود الان شده 105 و دور کمرم 85 بود شده 83 و یا ...

سلام😀اگ جوابتونو داد منم تگ کنید

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

فست# ببخشید میخام برنامه غذایی هارو ببینم😁

سلوووم باربیا کسی میدونه در روز چقد مجازه میوه خورد؟!

فک کنم 2 تا 3 واحد اونم از ساعت 8 شب ب بعد نباشه چون قند میوه جذب بدن میشه بازم بذا سمیه هم جواب بده گلم

@سمیه1396  

فست# ببخشید میخام برنامه غذایی هارو ببینم😁

الهه گذاشته تو 2 صفحه ی اول نمونه برو بخون