2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526782 بازدید | 68299 پست

@عروسترکم   ‍سلام من میخوام فردا آخرین روزه قضا رو هم بگیرم تمام بشه فستم رو هم میخوام رعایت کنم ولی عادت به شام خوردن در موقع روزه ندارم افطار رو سنگین کنم یا سحری رو و میشه با عسل سرشیر روزه بگیرم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اصلا یادم نبود امروز دهمه  سایز دور سینه 108 دور کمر 88 دورشکم 109 دورباسن 104 ...

سلام گلم..امروز یازدهمه...دیروز روز سایز بود

آفرین...سایزهات رو نگه دار ماه بعد مقایسه کنیم😍

و سایز# رو هم بزن💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سمیه جونم چطور مطوری ؟ سمیه من از سایز هایم برات عکس می زارم اگه میشه بهم بگو سایزم خوبه یا اگه ...

سلام گلم. مرسی خوبم🌸

اره سایزات به نسبت وزنت  خوبن👌👌👌 روی رانت بیشتر کار کن..

سایز  زیر شکمت کو؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
یه رقیب خوب میخام کسی هست؟

گلم امضای بچه ها را چک کن،، ببین کدومشون هم وزنت هستن 😉 یا نزدیک

خودت بهشون پیشنهاد رقابت بده

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
باشه عزیزدلمم مرسی قول میدم ب هدفم برسممم

همینا.میخایما#  💪💪💪

سینه مرغ فقط🙄نه اصلأ نخوردم کالباس وسوسیسشم نخوردم بدغذام شاید😅😅😅😂

خیلی برام جالب بود چه جوری پس چاق شدی

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
😭😭😭😭😭 اصلا به تاریخ حواسم نبود چند روز پیش تنگی مجرای اشکی هردو چشماشو عمل کرد همش پیگیر مرا ...

ای وااای بلا دور باشه از جوجه ما الهیی ایشالا که هرچی سریعتر خوبه خوب بشه مراقب خودت باش عزیزم که بتونی مراقب جوجه خوشگلمونم باشی♥️♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱