2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526679 بازدید | 68299 پست
@آسنات99     @taniya1400     @مرباجونی     @سمیه1396 ‍ ...

طیب طیب الله احسنت باریکلاااا

رژیمی# نمونه.      👏👏👏👏👏👏👏👏😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@دیانا24  

سلاااام 🙋🌹💫عزیز دلم 👋

بنظرت میوه زیاد بخورم اشکال نداره..؟؟؟! ینی قندش زیاد نیس؟؟! 

یا فقط قند های مصنوعی نباید مصرف کرد,؟ 

این گزارش دیروزم هست خوبه بنظرت؟؟! 

💙گروه آبی ✿✼:*゚:.。..。.:*・゚゚・*وزن فعلی : 55 😣 وزن هدف 48 😍 قد : 160 ■□■□■□■□■ من میتونم چون من لایق بهترین ها هستم. 😉😁💪💪💪
ریپلای کردم تگ برای گوشیم جواب نمیده ریپلای کردم 

من ندیدم تو اعلانتم نبود عزیزم...ایشالا هفته ی دیگه اگ تگ نشدم ب سمیه 1396 بگو تگ ام کنه ک بتونم ببینم 

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
مگه عکس گذاشتی الههههه🤨🤨🤨  پس من چی

تگ کردمت سرت شلوغ بود میذارم الان

گزارش#  

صبحانه:بربري پنير گردو چاي

ناهار:خورشت لوبيا سبز من فقط لوبياشو. خوردم+سنگك

عصرونه:كيك +باميه

شام:سوپ

مصرفي و مجاز:١٢٣٠

@مرباجونی ٢٠٠ تام مونده بود سوپ همون ٢٠٠ تا خوردم نزنه بالا نون نخوردم ديگه فعلا كه سيرم

@madartanha  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

فردا فست هست مگه فست نمیگیری؟؟؟

نه كالريم بدونه فسته 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

هوار هوار یار هوار یاروم میایه دلداروم میایه💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😘😘😘😘

این دل اسیره ز دوریت بیزاااره💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

اپ ورزشیه چالش همه قسمتا رو داره برای حرکات قدرتی...من قسمت شکم رو امروز رفتم

پیشرفته هستی؟؟! 

روز چندمی شما؟؟ 

خیلی برنامه خوبی🏋🚴💪▶

💙گروه آبی ✿✼:*゚:.。..。.:*・゚゚・*وزن فعلی : 55 😣 وزن هدف 48 😍 قد : 160 ■□■□■□■□■ من میتونم چون من لایق بهترین ها هستم. 😉😁💪💪💪
قبل از ناهار سبزیجات بخور کاهو خیار گوجه کلم خیلی سیر نگهت میداره پیتزا میتونی ولی کم ب اندازه ک ...

چشم حتماااااا🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
من ندیدم تو اعلانتم نبود عزیزم...ایشالا هفته ی دیگه اگ تگ نشدم ب سمیه 1396 بگو تگ ام کنه ک بتونم ببی ...

باشه عزیزم ولی من ریپ کردم نمیدونم شاید مشکل از سایت بوده

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞