2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526786 بازدید | 68299 پست
سلام اجی دمت گرم خیلی خوب کم کردی😍

قربونت برم شما هم عالی بودی 😍مال من از هفته ی پیشه هاا مال همین چهار روز نیست

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@عروسترکم  

سلام عزیزم ببینید من وزنکشی رو‌ کلا جمعه موفق شدم انجام بدم واسه همین مورد نداره امروز وزن کشی انجام ندم چون در اصل ی روز بینش گذشته آن شالله از هفته آینده؟؟

در ضمن دیروز رعایت فست هم داشتم 

با تشکر

من روز اول دوره مه😭😢😢😢😢😢

خوب وزن نکن.. یکشنبه بعدی😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@شب_بیدارم     سلام سرگروه عزیزم من این هفته خیلی کم تونستم رژیمم رو رعایت کنم چون شوهرخ ...

الهی بمییییرم خدابیامرزه عزیزم  ناراحت شدم.

اما خستگی این هفتت در اومد من راضیم ازت با این غم از کاهشت 

افرین💪🏻💪🏻👌🏻👌🏻🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
بستگی به آناتومی بدنت داره عزیزدلم   ولی تقریبی ۱ کیلو بالاتره اکثرا

اگه یادت باشه چندروز پیش گفتم وزن کردم بودم 82.600.همون روز پری شدم. امروزم وزن کردم روز 3پریمه بودم 83.300.الان نمیفهمم کالریمو چقدر حساب کنم که درست باشه 😵

@سمیه1396     سمیهههه بیااااا💃💃💃💃💃💃💃💃 وزن کردم ۶۰/۲ ❤❤💪💪💪💪💪 هفته ی قبل &n ...

افرین 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

اوهههههه💃💃💃💃💃💃💃💃💃

هفته ی بعد  دهه ۵۰ میشی🤩🤩🤩

همینا.میخایما#   💪💪💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@فندوق_فسقلی

سلام عزیزم من دو روز دیگه پری میشم اما وزنمو اعلام میکنم.

هر چی برنامه رژیمم گفته بود انجام دادم ورزشم میکنم.

وزن شروع:۸۵     وزن الان:۸3.۴۰۰      وزن هدف: ۶۵

💖💖💖💖💖😘😘😘

راستی فندوق جونم توی پری رژیمو ورزشو چیکار باید کنیم؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
@شب_بیدارم     سلام سرگروه جونی خوبی ببخشید ک من دیشب گزارش ندادم کلاسایت نبودم وزن امر ...

من بدون کاهشم از تو راضیم فدات شم 😂😂

اما عالی بودی افرین خانم‌ خسته نباشی🧡🧡🧡💪🏻💪🏻💪🏻👌🏻👌🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱