2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526082 بازدید | 68299 پست
سلام منم ازتون انگیزه میگیرم دراین چالش کنارتونم دعا کنید موفق بشم.😍😍😍بسم الله شروع کردم ازهمین ل ...

سلام عزیزم خوش اومدی تو میتونی 

اینو بخون انگیزه#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رقیب جدی میشم برات

امروز صبحانه سیب زمینی ابپز و یک کف دست نان..یک لیوان شیر

ناهار عدسی و سه کف دست نان....ناهار نان زیاد خوردم امشب نون نمیخورم

تو چیکار کردی ..فعالیتمم خیاطی کردم البته اگه کالری بسوزونه و امشب 30دقیقه حلقه برم

(گروه بنفش)وزن شروع 77/300    وزن فعلی  75/500. (وطنم برگشت خورد و باز شدم 77/300 اما برای هفته جدید قوول میدم ک کاهش خوبی داشته باشم و همه رو متعجب کنم میدونم ک میتونم) وزن هدف 52
ببخشید می خوام پرو فایل بزارم عکس همان طوری که نگتوضیح دادید گذاشتم تایید نشد یعنی چند ساعت دیگه تای ...

طول میکشه امروز هم پنجشنبه س معمولا نیستن نینی یارها جمعه هم نیستن صبر کن تا شنبه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام من دیروز ورزش رو شروع کردم کل بدنم درد میکنه😂😂 رژیم اونقدرام که فک میکردم سخت نبود فقط بعضی چیزارو دلم میخواد بیشتر بخورم که میزنم تو دهن دلم و رژیم رو ادامه میدم😅😅😅

✈🇺🇸

دوستان امروز روز سومه..نکنه توهم زدم  اخه تو آینه نگاه میکنم احساس میکنم یکم  لاغر شدم ..توهمه یا جدیییه  

(گروه بنفش)وزن شروع 77/300    وزن فعلی  75/500. (وطنم برگشت خورد و باز شدم 77/300 اما برای هفته جدید قوول میدم ک کاهش خوبی داشته باشم و همه رو متعجب کنم میدونم ک میتونم) وزن هدف 52