2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526729 بازدید | 68299 پست
من دیروز هرکار کردم کالری مجازم پر نشد تازه دوتا دونه هم شیرینی خوردم🙊⛔🚫❌

بد پر کردی 

صبحانه خوردی ؟ میانوعده ؟ ورزشتو نباید کم کنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره روز اول ولی حتما پر کن عزیزم بعدا استپ بشی و‌متابولیسمت بیاد پایین خیلی سخت میشه برات&nb ...

چشم گلم 😉 اتفاقا متابولیسم بدنم پایینه هروز اب ابلیمو می خورم و این که همیشه خدا یبوست دارم ولی این دو سه روزه که رژیمم 8 تا 9 تا لیوان اب می خورم هر لیوان ابی که بخورم یاداشت میکنم که یادم بمونه چندتا خوردم مشکل یبوستم ندارم خداروشکر ✌

میکم ما وزنمون یکی میای رقیب شیم انگیزه شه زود کم کنیم؟؟

باشه عزیزم. اما هرکی رقیب من شده برنده شده چون سوخت و ساز بدن من خیلی پایینه😅😅😅😅😅

به سختی وزنم پایین میاد😥

❤👬❤
بد پر کردی  صبحانه خوردی ؟ میانوعده ؟ ورزشتو نباید کم کنی

ن ورزشو ک کم نکردم صبحانه هم خوردم میان وعدمم میوه خوردم

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اب جوشیده نخور...سنگ کلیه یا عفونت کلیه  میاره ....اینم بگم که ازخودم نمیگم پدرم سنگ کلیه گرفت ...

من خودمم سنگ کلیه دارم ولی نمی دونستم از آب جوشیده است پس چیکار کنم آب شیرم عفونت گلو برام میاره😐

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چشم گلم 😉 اتفاقا متابولیسم بدنم پایینه هروز اب ابلیمو می خورم و این که همیشه خدا یبوست دارم ولی این ...

افرین عزیزم خیلی خوبه 

این و بخون برای بالا بردن متابولیسم
 بالا_بردن_متابولیسم#  

رژیم کم کالری یا به اصلاح کم خوری!
چرا اشتباهه!؟وقتی بدن غذای لازم دریافت نکند، مغز فرمان می دهد که بدن انرژی خود را ذخیره کند، بنابراین به جای اینکه چربی ها سوزانده شوند ذخیره می شوند!.👈انجام فقط ورزشهای هوازی
فکر می کنید روزانه یک ساعت عرق ریختن با ورزش های هوازی از بهترین راه های سوزاندن کالری و چربی هااست درست است؟ خیر، بر خلاف ورزش های قدرتی که فیبرهای تمام عضلات را درگیر می کند، ورزش های هوازی اینگونه نیستند و موجب ساخت عضله نمی شوند. در واقع بیش از حد ورزش هوازی انجام دادن می تواند موجب سوزاندن عضله شود.سوزاندن عضلات=کاهش متابولیسم😲
بدنسازی و تمرین با وزنه بهترین راه برای افزایش متابولیسم و چربی سوزی است!ماهیچه های شما حفظ میشود و چربی کاهش پیدا میکند! (سوال همیشگی:بدنسازی زنان را هیکلی نمیکنه کمک میکنه خوش فرم لاغر بشن🙄)👈قرص های چربی سوز
با شرایط فعلی اکثر قرص‌های چربی‌سوز توزیع شده در بازار استاندارد نیستند و از طرفی عوارض زیادی برای بدن دارن!که در کوتاه مدت یا دراز مدت تاثیرات جانبی سوء خودشون رو نشون میدن!بهترین راه تغییر شیوه زندگی ،صحیح خوردن و داشتن تحرک روزانه است
👈🏼از فلفل چیلی در غذا استفاده کنید👈🏼  انواع توت ها را بخورید
👈🏼  پروتئین بیشتر و کربوهیدرات کمتری مصرف کنید👈🏼آب سرد بنوشید👈🏼چای بنوشید👈🏼عضله بسازید 👈🏼بایستید و بیشتر حرکت کنی👈🏼تیروئید خود را سالم نگهدارید 👈🏼پاکسازی و سم زدایی از بدن را انجام دهید (دتاکس و خگخ )👈🏼 خواب آرام و پرآسایش داشته باشید👈🏼مکمل های اسید چرب امگا 3 را مصرف کنید👈🏼 به اندازه کافی ویتامین دی دریافت کنید👈🏼ورزش کنید ( قرص فمی لاکت برای بالابردن متابولیسم خوبه)

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزان   رکورد بیشترین کاهش اینجا چقدر بوده

سلام از کاربرهای قبلی چالش ۵۲ کیلو کاهش هم داشتیم 

از بچه های جدیدتر چالش @دیانا24 با ۳۲ کیلو کاهش 

😎😎

سلام عزیزم عالیههه باریکلاباباعجب رقیبایی دارم من ماشاءالله 😎😘💪💪💪

ب پای شما نمیرسم😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام از کاربرهای قبلی چالش ۵۲ کیلو کاهش هم داشتیم  از بچه های جدیدتر چالش @دیانا24   ب ...

ممنونم  از پاسخگوییتون

بامداد عزیز  من  باکمک تاپیک شما۱۹ کیلو کم  کردم ازت ممنونم  بخاطر راهنمایی هات

البته بصورت خاموش

سلام از کاربرهای قبلی چالش ۵۲ کیلو کاهش هم داشتیم  از بچه های جدیدتر چالش @دیانا24   ب ...

ممنونم  از پاسخگوییتون

بامداد عزیز  من  باکمک تاپیک شما۱۹ کیلو کم  کردم ازت ممنونم  بخاطر راهنمایی هات

البته بصورت خاموش...