2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530581 بازدید | 68299 پست
بیا رقیب شیم عجقم

سلام خوشگله 

من با صدف و جیران رقیبم

دوست داری تو هم بیا

ما سه تا وزنمون ۷۸ هس

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوشگله  من با صدف و جیران رقیبم دوست داری تو هم بیا ما سه تا وزنمون ۷۸ هس

باش منم هستم اونارو واس تگ کن از پایه بودین بریم واتساپ گروه بزنیم چطوره

کسی که میخواد بره دویدن و یادش بدین !!! یه لقمه نون و پنیرم براش بزارید..خدایی نکرده بین راه ضعف نکنه برگرده   والا بقران
بچه ها من گشنمه ۵ تا خرما خوردم و ۴۴ گرم شیره ؛ ۲ لیوان اب ولی گشنمه. خگخ رو چطوری میگذرونید؟ بگین چ ...

خیلی قند خوردی ترشح انسولین تو بدن زیاد شده بدنت کم آورده منم صبح اولین وعده چیز شیرین بخورم تاشب ضعف دارم گرسنه هستم صبح اگه مغزیجات داشتی میتونسیتی شیر پسته  یا شیر بادوم (اینا با آب درست میشه نه شیر لبنیات توخگخ ممنوع)درست کنی موزم داشتی میریختی داخلش کنارشم دوتا خرما که روش کنجد یا گردو زدی میخوردی میانوعده میوه یا سالاد کاهو وکلم گوجه وخیار وهویج بدون سس بخور میوه خشک مغزیجات خام آب هم زیاد بخور

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
مهمونی رو بیخیال.همینکه ادم جلو اینه وایسه یه گوشه اندامش،ورقلمبیده نباشه خودش،ته ته خوشبختیه🤩

سللم رقیب من میشی

کسی که میخواد بره دویدن و یادش بدین !!! یه لقمه نون و پنیرم براش بزارید..خدایی نکرده بین راه ضعف نکنه برگرده   والا بقران
باش منم هستم اونارو واس تگ کن از پایه بودین بریم واتساپ گروه بزنیم چطوره

@صدف_20  

@gayran  

بنظرم همین جا خوبه...

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
@نیلووفرآبی       عزیزم ما میتونیم رقیب همدیگه باشیم..؟؟!! امیدوارم ب هدفمون ...

اقا رقیبم میشی

خانمای با اراده کی رقیب من میخواد بشه؟ وزنم ۶۵ هست و میخوام برسم به ۵۵

من من😅

65300

میخوام برسم 58

تا 58با هم رقیب باشیم

البته فعلا نظرم 58شاید کمترم بیام

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200

میگم شما ها روز خگخ چه چیز هایی می خورین که سیر بشین؟

امروز برای اولین بار قراره رژیم خگخ بگیرم  احساس میکنم قراره تا آخر شب گشنه بمونم😂

آجیل

خرما

میوه 

سالاد 

همینا بس؟

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
@صدف_20     @gayran     بنظرم همین جا خوبه...

باشه همین جا میکم من 75 ام اشکال نداره؟

سلام صبح تون بخیر😊😊😊😊😊😊 ناهار نمیدونم چی درست کنم؟ دراز کشیدم و تمرکز کردم اما هیچی به ذهنم ن ...

میکم ما وزنمون یکی میای رقیب شیم انگیزه شه زود کم کنیم؟؟

میگم روز خگخ می تونیم ماست یا کشک بخوریم؟

نه عزیزم لبنیات ممنوع فقط گیاه ومیوه ومغزیجات خام میوه خشک وخرما و سبزیجات وسیفیجات

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد