2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 515266 بازدید | 68299 پست
@شب_بیدارم     ورزش نیم ساعت پیادهروی ۳۰تادراز نشست ۵۰تا پروانه ابم ۶لیوان هم ...

به به کیف کردم راضیم حسااااابی🧡🧡🧡🧡🧡🧡💪🏻💪🏻💪🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم   @minaa1379916   سلام خوشکلای من 💃💃💃 کالری مجازم 1600 کالری مصرفی1 ...

عالییی عالیییی خانم💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی چه راهنمایی های خوبی

عشقی خانم خانما🧡🧡♥️♥️

💙💙💙بچه های گروه آبی💙💙💙

دقت کنیدخوشگلافرداشنبه فسته اگه میتونیدبگیریددرتوانتون هست ۵۰۰ببندیدولی اگرسخته با۷۰۰هم ببندیدعالیه💪💪دخترای گلم فرداروغذای کم نمک بخوریدترشیجات وخیارشورفرداممنوعه ورزشای فرداروهوازی بیشترانجام بدیدقبل وزنکشی بهتره ورزش قدرتی کم یانداشته باشیم🌼🌼🌼موفق باشیدیاعلی💙💙

2803
سلام به همگی.شبتون بخیر صبحانه نان گندم.گوجه..پنیر(۲۱۴ کالری) میان وعده ۳ بادام درختی.۶ تا پسته(۴۵) ...

به به عالیه عزیزدلم راضیم حسااابی 🧡🧡🧡🧡🧡 کالریتو یه لیوان شیر بخور پر بشه خوووشگله خودم🧡🧡🧡💪🏻💪🏻💪🏻

2804
2805
سلام گلم...بچه ها برای انگیزه گرفتن دوستای هم وزنشون رو پیدا میکنن و بهمدیگه گزارش میدن ک رقابت کنن ...

ممنونم از پاسخگویی تون

چون یه مشکل کاری برامون پیش اومده بود دیگه نتونستم پنجشنبه و جمعه رو

ان شاءالله اگه بشه از فردا☺🌸

بال هایم هوس با تو پریدن دارد...
۷٠٠بستم عزیزم اره پیاده روی و بدمینتون

كالريتون بايد چقدر باشه همون قدر بخورين كه استپ نكنيد،   پياده روي عاليه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
2801