2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525893 بازدید | 68299 پست
شما بار اولته شنیدی،ما اوایل میمردیم از خنده    

آره 😂😂🤣🤣😂🤣🤣

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
چی جا بمونم الان پاشو ورزش کن یکم اعصابتم خوب شه.خدایی دیروز آنقدر روز بدی بود برام ولی بازم ۱ ساعت ...

باشه عشقممم

باید یذره ام ک اشتباه کردیم جا نزنیم پاشیم ادامه بدیم منم قووووووول ادامه میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عشقممم باید یذره ام ک اشتباه کردیم جا نزنیم پاشیم ادامه بدیم منم قووووووول ادامه میدم

آره بابا من آنقدر خراب کردم دوباره شروع کردم که نگوووو.نا امید نشو پاشو الان یک آب و سرکه سیب درست کن بخور یکم ورزش کن اشتیاقت بیاد سرجاش😚

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
از جمعه قبلی

خیلی زوده که خسته بشی،رو انگیزه ت کار کن،چی تو رو به وجد میاره؟چی باعث شده از هیکل الانت خوشت نیاد؟یکیم تو ذهنت ازش غول نساز،فقط انجامش بده،فقط به امروز فک کن که خوب تمومش کنی😊😊😊😊😊😊تو میتونی💪💪💪💪✌✌✌✌

خیلی زوده که خسته بشی،رو انگیزه ت کار کن،چی تو رو به وجد میاره؟چی باعث شده از هیکل الانت خوشت نیاد؟ی ...

ببخشید شما با وزن چند شروع کردی عزیزم .چه طلایی برازندته😍

خیلی زوده که خسته بشی،رو انگیزه ت کار کن،چی تو رو به وجد میاره؟چی باعث شده از هیکل الانت خوشت نیاد؟ی ...

چی از همه رو کاهشتون اثر داشت .منظورم طرز فکرتون

مرسی دوست خوبم از انگیزت واقعاا ممنون😍❤قوول میدم امروزمو خوب پیش برمو ب اهدافم فک کنمم

با۷۵،وای خجالتم نده🙈🙈🙈😊😊😚

آفرین من سالها ۷۵ بودم بعد قرنطینه شدم ۷۹.البته یکبار تا نزدیک ۷۰ رفتم بارداری باعث شد برگردم

چی از همه رو کاهشتون اثر داشت .منظورم طرز فکرتون

برا عید۹۸مانتو خریدم سایز۴۴آوردم خونه مامانم اینا گفتن تنگه عوض کردم ۴۶خریدم،بغضم گرفته بود،که دارم به کجا میرم😥یه بار شوهرم بهم تیکه انداخت که داری مثل فلانی میشی،یه بار بابام گفت که دختر چه خبره هی برنج میخوری و....چاق شدی،(رو حرف بابام حساسم😖)،اینکه دست و پا شکسته شروع به ورزش میکردم و یه کیلو کم میشد و دوباره خراب میشد تا اینکه این اتفاقا افتاد و من از اوایل دی با این تاپیک  شروع کردم،و بعد چهار ماه و نیم به هدف رسیدم،ببخشید پرحرفی کردم  

برا عید۹۸مانتو خریدم سایز۴۴آوردم خونه مامانم اینا گفتن تنگه عوض کردم ۴۶خریدم،بغضم گرفته بود،که دارم ...

خوش بحالت همیشه موفق باشی