2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525893 بازدید | 68299 پست
@سمیه1396     سلام‌سمیه‌جون‌منم‌مثل‌شما‌خیلی‌ورزش‌میکنم‌ چند‌روزه‌خسته‌شدم‌نمیدونم‌چون‌ ...

عزیزم ورزشتواز۳۰تا۴۵دقیقه بایدشروع کنی سنگین ورزش کردی انرژیت گرفته شده ازکم شروع کن همیشه که بهت فشارنیاد💙💙💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز کلی خوشحالم‌.اخه دو روز پیش سایزمو گرفتم ناراحت شدم چرا تغییر نکردم‌.اما وقتی دیروز پری شدم فهمیدم اشتباه بوده😁😁

الان بسی شادمانم درپوستم نمیگنجم.

هولا هولااااااااا

انشالله میترکونم این هفته شکمم ناز خوشگل بشه...

@sepiiiiiideh  

سرگروه جیگر طلای من ... پریودم فردا نمیتونم وزن بدم.باید ایا هفته بعد اعلام وزن کنم؟

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام عزیزممم دشمنت شرمنده باشه چرااااخوب پیش میرفتی که خوشگلم انرژی ندارم ونمیتونم نداریم ازامروزگزا ...

چه خوب كه گذاشتين 

من چند روز رو خراب كرده بودم 

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
خوش برگشتی عزیزم. منم. امروز مهمون داشتم... تازه اومدم بخابم... ایشالا فست خوبی داشته باشیم

تشکر عزیزم😍

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@شب_بیدارم     عزیز من این هفته مهمان داشتم ولی خییییلی مواظب بودم 😍از صبح دوباره تو گر ...

سلام عزیزممم

فستت در چه حاله

فردا وزن کشیه انقد ذوق دارم بدونم چیکار کردمممم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
امروز ک من هستم هیشکی نیست☹️☹️ روز جمعست رفتید کجا من شوهرم روز جمعه جلسه دارن رفته تنهام☹️☹️ @آ ...

سلام عزیزدلم خوبی من دیروز از صبح بیرون بودم اخرشب اومدم فدای تو 😘😘😘😘😘

یکم خرید داشتم بعدشم رفتم خونه مامانم اونم مهمون داشت دیگه سرم شلوع کار کردن بود 😥

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام عزیزممم فستت در چه حاله فردا وزن کشیه انقد ذوق دارم بدونم چیکار کردمممم

فست فعلا کالریم صفر 😄

ان شاالله ک کاهش وزن توپ داری😍

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

امروز کلی خوشحالم‌.اخه دو روز پیش سایزمو گرفتم ناراحت شدم چرا تغییر نکردم‌.اما وقتی دیروز پری شدم فه ...

شما فردا باید اعلام کنی ولی جای وزن فعلیت🎈🎈🎈 بذاری

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

عزیزم اخه فردا هنوز سه روز از پریم نگذشته.

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

اهان اکی باشه❤❤❤