2777
2789
عنوان

کمک و مشاوره

119 بازدید | 17 پست

سلام خانما منو عشقم ۵ ساله با همیم ولی خانوادش بدون هیچ دلیلی مخالفت میکنن میگه سنت کمه و از این حرفا

ما تصمیم گرفتیم جدا بشیم ولی هر کار کردیم نمیشه

کسی بوده مثل ما باشه؟؟

چجوری خونواده اقا پسر راضی شدن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۵

خوب عزیزم سنت به ازدواج هم میخوره، اقا پسر اگه واقعا شما را بخواد باید تلاشش را بکنه چون بحث یه عمر زندگیه،و نمیشه گفت چون خانوادم میگن نه من هم نمیتونم هیچ کاری بکنم و باید این رابطه تموم بشه،و فقط فقط خود پسر باید خانوادش را راضی کنه اگه واقعا خودش قصد ازدواج با شما را داشته باشه

اخه چجوری؟؟؟😔😔😔 فقط یه کلام میگن نه

سخت تر از خانواده شوهر من فک نکنم باشن ما تازه خانواده هامون با هم ی دعوای شدید و دادگاهی هم داشتند و الان که پدر شوهر زره اهنینم میبینم فقط میگم چجوری شوهرم مجبورشون کرده که بیان ولی در کل فقط پسر میتونه کاری بکنه و به هر روشی خانوادش بیاره گرنه از طرف تو فقطکوچیک کردنته

سخت تر از خانواده شوهر من فک نکنم باشن ما تازه خانواده هامون با هم ی دعوای شدید و دادگاهی هم داشتند ...

بنظرتون من خودمو بکشم کنار بهتره؟

اینجوری قدرمو بیشتر میدونه بیشتر تلاش میکنه...

سرکاری.بهونه خنده داری سنت کمه!!!گفتم شاید۱۵ سالته

مطمئنم سرکاری نیس یکساله هر شب با هم گریه میکنیم

فقط چون سربازی نرفته میگن هنو زوده

۲۵ سالشه ولی چون درس میخونده هنو سربازیشو نرفته