2777
2789
عنوان

تناسب اندام و تکنیک های ورزشی و زندگی سالم تر

| مشاهده متن کامل بحث + 8114 بازدید | 139 پست
اگه فایل تصویری کسی داره از جرکت های ورزشی استقبال میشه
به زودی نتایج یه سری سرچ رو من وقت کنم می ذارم اینجا

رامیسا جوونم
ما رو قلقلک دادی و رای گیری گذاشتی که تاپیک بزنیم خودت کجایی دوستم ؟!
آیا شما از اون دسته آدمایی هستید که توی خونه می تونید متعهد به ورزش باشید؟

یعنی مثلا روزی یک ساعت ورزش کنید با سی دی یا تردمیل برید و بعدش حرکاتی رو بکنید ؟

من حتما باید برم از خونه بیرون و شال و کلاه کنم برم ورزش و اصلا با وجود امکانات خونه ( از مهم ترینش یخچال !!) اصلا نمی تونم متعهد به ورزش مستقل از باشگاه باشم

شما چه تجربه ای در این مورد دارید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
گلدونه جون خیلییی ممنون برای اطلاع رسانی
من از قسمت پرس سینه خیلی استقبال می کنم من رژیم که گرفتم سر سینم رفت کمی سینه هام افتاده شد حتما پرس سینه کار می کنم فقط یه چیزی اندازه سینه کوچیک که نمیشه ؟!
برای فرم دهی باسن و آب کردن شکم یکی از دوستام میگفت مربیش بهش گفته با اسپلینگ کار کنه باسنش عقب بده روزی یه ساعت فقط میره همین کار انجام میده ولی میگه نتیجه نگرفته
درباره ورزش توی خونه من یکی اصلا نمی تونم
سلام به همه دوستان بخصوص گلدونه جون من تازه الان که دو سال از زایمانم میگذره ورزشو دوباره شروع کردم واسه شروع پیلاتس رو انتخاب کردم میتونم با این ورزش به باسن و س ی ن ه فرم بدم ؟فعلا نمیتونم بدنسازی برم اگه بخوام تو خونه تمرینهایی واسه بالا کشیدن و فرم دادن انجام بدم چیکار کنم بهتره؟من اضافه وزن ندارم اما به خاطر شیردهی میترسم که بالا تنم افتاده بشه آخه میخوام شیردهی رو قطع کنم ممنون میشم اگر تجربه و اطلاعاتی دارین راهنمایی کنین
من کلاس رقص میرفتم به نظرم یکی از بهترین ورزشها بو واسم مواقعی که تمرینم زیاد بود کاملا احساس میکردم عضلاتم تقویت شدن بخصوص ناحیه شکم و بازوها اما نمیدونم چرا تو خونه انگیزه کافی واسه ورزش ندارم حتما باید کلاس برم
مامی هیراد جون
تو که اینقدر مانکنی باید ورزشکارم بشی دوستم تا مانکنیت حفظ بشه تا همیشه
گلابتون خودمون هم طبق گفته خودش خشک بود الان ورزشکار المپیکه

دورا جون
من قبل از تزریق چربیم 5-6 کیلو کم کردم به خاطر ورزش زیادم و چه اشتباهی کردم واسه همین مجبور شدم چربی بزنم ولی کمی هم روی سینم خالی شد که ضرر بیشتر بود برام
دکتر گفت که اصلا نباید یه دفعه اینطوری وزن بیاری پایین چون حجم چربی سینه کمه و وقتی کم تر میشه کمی افتادگی پیدا می کنه
الان وزنم بالاتر نرفته به نسبت قبل ولی با پرس سینه دقیقا سه سانت دور سینم بزرگ تر شد و شده عین سال اول و دوم پروزتم خیلی تاثیرش واضحه

برای باسن یه دستگاهی هست تو باشگاه فقط مهم اینه که باید کمی موقع عقب بردن ، مکث داشه باشی بعدش آروم بیاریش به حالت اول . کلا موقع انجام حرکت باید نفس را بیرون بدی و وقتی داری برمیگردی کم کم نفس بکشی یعنی حرکت اول تند تر و با بازدم و حرکت بازگشت ( که بیشتزین کار رو داره می کنه ) نفس آرام
2804
گلدونه جون مرسی از بابت تاپیک جدید...
منم رقص میرفتم . خیلی زیاد تمرین میکردم .واقعا تاثیرش فوق العاده بود... هرکی منو بعد چند ماه دید باورش نمیشد با ورزش و رقص تونستم شکم و پهلوهام ک بخاطر زایمان داشتم رو حسابی آب کنم.یه من ک خیلی کمک کرد
سوفی جان
تمرین توی خونه خیلی تعهد بالایی می خواد و باید کنترل روی برنامه ریزی روزانه ت داشته باشی تا شدنی باشه
دوست عزیزم ( هستی جون ) با یک سری از بچه های دیگه سی دی هایی رو گرفتن و تمرین می کنن و خیلی جواب می گیرن چون متعهدن به این برنامه
من این کاره نیستم !!!

به نظرم برو باشگاه حتما و یکی دو ماه که برنامه بگیری بعدش دستت میاد چی به چیه . یه سری تمرینا روی سینه داریم و اگر تعداد ست هاش برای بدن شما درست برنامه ریزی بشه سینه شاید ظاهرا کوچیک بشه چون سفت میشه و جمع میشه

پیلاتس عاااااااااااااااااالیه برای بالابردن قدرت کشسانی و تقویت عضلات . به نظر من مثل باله که مادر رقص هاست ، پیلاتس مادر ورزشهای ایروبیکه
نازنین جان
خوش آمدی عزیزم
رقص چون همه بدن رو درگیر می کنه و خیلی مفرحه نتیجه فوق العاده ای داره
ولی روحیه خاصی می خواد
با روحیه من خیلی سازگار نیست ولی خیلی خوبه که دوست داری و ازش نتیجه گرفتی
چه رقصی می رفتی؟؟
2805
سلام گلدونه جون

منم پیلاتس ورقص زومبا میرم خیلی عالیه البته من لبغرم بیشتر برای سفت شدن بدنم وفرم دهی این ورزشارو انتخاب کردم که عالی بود البته الان بخاطر جراحی بیمیم 6ماهه نرفتم دوباره از مهر میرم
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
2801