2777
2789

سلام من تو این تاپیک می‌خوام راجب لاغری و کاهش وزن حرف بزنم و شما هم تجربه هاتونو بگید تا بهم کمک کنیم😍انگیزه واسه لاغریم اولیش و مهم‌ترینش سلامتی دومی و قشنگترینش 💃😍تناسب داشتن.

خب اول باید دلیل چاقی رد دریابیم 😂چه کتابی گفتم خب باید بگم تا دلیل رو پیدا نکنیم کار خاصی نمی تونیم بکنیم چون یا نتیجه نمیده یا خستمون می‌کنه و ناامید میشیم.طبق تحقیق هایی که من کردم 3تا دلیل کلی وجود داره 

1=مشکلات داخلی مثل تیرویید یبوست از این جور چیزا

2=نداشتن فعالیت ورزش نکردن یا کلا خیلی تنبل و تلپ بودن😂😂

3=تغذیه غلط که علت 70/درصد چاقی افراد خودشه😏😒

تغذیه غلطم مصرف بیش از حد فست فود شکر قند نان نوشابه ابمیوه صنعتی نوتلا شکلات برنج 😋برنج دوست دارم😬😂 دلستر ماالشعیر  ماکارونی خلاصه هی چیزی که قند داره .خب من کلا طرفدار رژیم های مثل کانادایی سوئدی نمی‌دونم رژیم شیرو

خلاصه از این چیزا نیستم معتقدم با اینا ادم بیشتر هلاک میشه کاهش وزنم داشته باشه بالاخره مجبوره ولش کنه دوباره وزن برمیگرده پس باید دنبال یه چیز اساسی و درست باشیم که نه خسته بشیم نه ولش کنیم در واقع بکنیمش عادت.رژیم من اینطوریه که همه غذا های که قبلاً میپختم و می‌خوردیم رو میخورم ولی کمش کردم اول مثلاً بشقاب برنج خوری برنج میخوردم بعد بشقابمو عوض کردم با خورشت خوری بعد عوضش کردم با میوه خوری اینجوری چشمم سیر میشد حجم غذا هم کم شد اولش گشنگی دارو ولی عادت می‌کنیم معده عادت می‌کنه ورزشم با اپلیکیشن مانکن انجام میدادم خوب بود کلا 5کیلو کم کردم.ابم زیاد بخورید میوه هم واسه میان وعده دوتا کافیه پوستم خراب نمیشه صورتم از فرم نمی افته.نمکم تا میتونید کم کنید.میگن رقصم خوبه🤔می‌خوام انجامش بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا همه چی بخورید ولی خودتونو سیر نکنید مثلاً هشتاد درصد معدتونو پر کنید.اما قند شکر نوشابه اینارو کلا نخورید.یه روز در هفته رو بزارید روز ازاد اون روز هرچی خواستید بخورید تا بدنتون به رژیم عادت نکنه استپ کنید