2777
2789
عنوان

بازی با بچه شش ماهه

8110 بازدید | 29 پست

میخوام باهاش بازی کنم میخواد دستموبخوره 

میخوام با عروسکش بازی کنه، فقط عروسکومیخوره 

قاشقش رو میزنم روکاسه تق تق صدا بده قاشق رو میکنه تو دهنش 

کاسه رو گاز میگیره 

کتاب براش میخونم حمله میکنه کتابوبخوره 

هرچی میدم بهش فقط و فقط میذاره تو دهنش 

بچه های شماهم اینجوری بودن؟

برم پیش درمانگر؟

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان 😂😂😂

منم بچه فامیلم اینجوری بود درست شد 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خخخ درمانگر چیه بابا،همه شون همینن،خیلی کوچیکه خیلی،بعد از یکسالگی یه ذره بهتره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
واقعا؟تایکسالگی همه چیو میخوره؟

واقعا نمیدونین شناخت بچه ها تواین سن از طریق دهانشان هست یعنی اون برا اینکه باهروسیله ای که جدیده اشنابشه میزارش دهنش شناختشون از راه دهانی هست عزیزم خب مطالعه کن راجع بهشون دیگه

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
پسرمن، تا چند وقت بعد از یک سالگیش، همه چیو میکرد تو دهنش

عزیزم خداحفظش کنه 

نمیدونم چرا تو کتاب ها نمی نویسن عادیه 

بچه همه چیزو بخوره 

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
واقعا؟تایکسالگی همه چیو میخوره؟

بچه من الان نوزده ماهشه،هنوز تا کتاب میارم واسش حمله میکنه کتابو بخوره و پاره کنه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
عزیزم خداحفظش کنه  نمیدونم چرا تو کتاب ها نمی نویسن عادیه  بچه همه چیزو بخوره

همه بچه ها مثل هم نیستن آخه، دختر آبجیم اصلا اینجوری نبود، منم نگران میشدم که چرا تا این سن، میخواد همه چیو بخوره، به قول شما، تو کتابها هم ننوشتن که عادیه

یعنی لیاقتم نبود یک اربعین حسین........... پای پیاده برایت نوکری کنم......
عزیزم خداحفظش کنه  نمیدونم چرا تو کتاب ها نمی نویسن عادیه  بچه همه چیزو بخوره

شما حالا احتمالا بچه ت هنوز سینه خیز نمیره،خبر نداری باید خونه رو کاملا شبیه مسجد کنی همه چیو حتی مبلا رو برداری چون میره بالاش خودشو میندازه پایین خخخ،نمیخوام بترسونمت گلم ولی یکسال سختی در پیش داری خخخخخ

همه بچه ها مثل هم نیستن آخه، دختر آبجیم اصلا اینجوری نبود، منم نگران میشدم که چرا تا این سن، میخواد ...

ببخشیدا ولی بنظر دختر ابجی شما عجیب بود وگرنه بچه  اصلا باید همه چیزو به دهان ببره چون تنها راه شناختش از دنیاست