2777
2789
عنوان

بازی با بچه شش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 8110 بازدید | 29 پست
شما حالا احتمالا بچه ت هنوز سینه خیز نمیره،خبر نداری باید خونه رو کاملا شبیه مسجد کنی همه چیو حتی مب ...

آره سینه خیز دوست نداره فقط چند سانت میره جلد و بیشتر قل میخوره 

ولی خونه رو مسجد کردم

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره سینه خیز دوست نداره فقط چند سانت میره جلد و بیشتر قل میخوره  ولی خونه رو مسجد کردم

خخخ وای چه جالب تا حالا نشنیده بودم بچه شش ماهه قل بخوره،راستی تو تاپیکا دیدم شما میخواستی تو ۶ ماهگی شیر شب بچه رو قطع کنی،واقعا اینکارو کردی؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خخخ وای چه جالب تا حالا نشنیده بودم بچه شش ماهه قل بخوره،راستی تو تاپیکا دیدم شما میخواستی تو ۶ ماهگ ...

آره عزیزم خودم بودم و این کارو میخواستم انجام بدم ولی برا شخص من سخت بود و اصلا شروعش نکردم

خخخ وای چه جالب تا حالا نشنیده بودم بچه شش ماهه قل بخوره،راستی تو تاپیکا دیدم شما میخواستی تو ۶ ماهگ ...

از هر نظر چه برای گوارشش، چه براب سلامت دندوناش و آموزش خواب بهتره شیر شب بچه قطع بشه 

ولی من شب که شیرش میدم و میخوابم

وقتی گریه میکنه بدون اینکه متوجه بشم ناخوداگاه بغلش میکنم و شیرش میدم همینجور توبغلم میخوابه و اصلا حالیم نمیشه چیکارکردم تا صبح 

از هر نظر چه برای گوارشش، چه براب سلامت دندوناش و آموزش خواب بهتره شیر شب بچه قطع بشه  ولی من ...

بنظرم اگه بچه ت هنوز دندون نداره و خواب خوبی داره بهش شیر شب رو بده،چون نیاز داره وگرنه بیدار نمیشه،بعد از یکسالگی کم کم قطع کن،دکتر پسر من مخالف این نظریه ست که میگن از ۶ ماهگی شیر ندین،مخصوصا اگه بچه شکمو باشه واقعا شبا گرسنه میشه،گناه داره واقعا

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
بنظرم اگه بچه ت هنوز دندون نداره و خواب خوبی داره بهش شیر شب رو بده،چون نیاز داره وگرنه بیدار نمیشه، ...

آره عزیزم منم همش میگفتم اگه واقعا گشنه باشه چی؟!

الانم بچم لب به غذا نمیزنه درست و حسابی 

دیگه مطمئنم شب گرسنه میشه

آره عزیزم منم همش میگفتم اگه واقعا گشنه باشه چی؟! الانم بچم لب به غذا نمیزنه درست و حسابی  دی ...

والا گرسنه باشه که بیشتر خوابش به هم میریزه،شاید واسه بچه های لاغر ماغر جواب بده ،ولی من و شما که بچه تپل و شکمو داریم نباید بزاریم گرسنه بمونه در طول شب،بعد هر چی بزرگتر بشه خودش دیگه کمتر میخوره،الان پسر من گاهی فقط اونم یه بار در شب شیر میخوره،فقط چند دقیقه

والا گرسنه باشه که بیشتر خوابش به هم میریزه،شاید واسه بچه های لاغر ماغر جواب بده ،ولی من و شما که بچ ...

آره دقیقا 

تازه من خودم دیشب حس کردم فقط یه بار شیر خورد 

ولی بعضی دکترا و خانوما کلا آدم رو میترسونن 

خیلیااا بهم میگفتن بزرگتربشه بخاطر وابستگی بیشتر، دفعات بیشتری بیدار میشه برا شیر خوردن

والا گرسنه باشه که بیشتر خوابش به هم میریزه،شاید واسه بچه های لاغر ماغر جواب بده ،ولی من و شما که بچ ...

من حتی اتاقشم جدا نکردم چون حرفای متناقصی شنیدم یه عده میگن ۶ماهگی سن جداییه و قبل شش ماه زوده ولی بعضیا میگن از شش ماهگی  دقیقا اوج اضطراب جدایی هست و باید بعد هجده ماهگی جدایی اتاق اتفاق بیوفته ..

منم واقعا جرات و همت جداکردن رو ندارم 

از سندروم مرگ ناگهانی نوزاد هم میترسم

آره دقیقا  تازه من خودم دیشب حس کردم فقط یه بار شیر خورد  ولی بعضی دکترا و خانوما کلا آد ...

اونایی که بزرگتر میشن بیشتر بیدار میشن نیاز به محبت بیشتر دارن،اینقدر ادم بابد اینارو بوس و بغل کنه،شب قبل از خواب تا چند دقیقه بعد از خوابیدنشون نباید از کنارشون دور شد تا راخت بخوابن

الهی نی نی رو راحت و سالم بزرگ‌ کنی عزیزممم  

اونایی که بزرگتر میشن بیشتر بیدار میشن نیاز به محبت بیشتر دارن،اینقدر ادم بابد اینارو بوس و بغل کنه، ...

ممنون از محبتت مهربونم  همچنین😘😘😘

من حتی اتاقشم جدا نکردم چون حرفای متناقصی شنیدم یه عده میگن ۶ماهگی سن جداییه و قبل شش ماه زوده ولی ب ...

ببین من دکتر پسرم خیلی خوبه،دکتر عباس معین،من نظراتشو خیلی قبول دارم،گفت از یکسالگی جای خوابش با شما فاصله داشته باشه،ینز شما تو تخت خودت،اون رو تخت خودش ،حالا تخت ها کنار هم باشن هم ایرادی نداره اما جا مشخص باشه برای هر کس،بعد اگر مادر شاغل هست تا سه سالگی ،اگر نیست تا دو سالگی هم میتونی اتاق رو جدا نکنی،چون تا اون سن اضطراب جدایی تموم میشه،ولی اگر حتی تو اون سن هم دیدی اضطرابش تموم نشده نباید جدا کنی

من میگم درسته یه سری نظریه ها دادن روانشناسا اما حتی خودشونم ممکنه چند سال بعد نقض کنن حرفاشونو،بعد اینکه برای همه بچه ها هم جواب نمیده،اینجا یه خانونی میگفت چرا بچه هشت ماهم درست نمیخوابه همش تو خواب قلت میزنه،بعد معلوم شد از شش ماهگی به طفلک شیر شب نمیده،همه بهش میگلتن عزیزم بچه گرسنه س،نمیتونه بخوابه،اصرار میکرد که نه من خوب شام میدم سیره،شما فقط بگین چرا قلت میزنه  بابا لامصب بچه گرسنشه حالیش نمیشد

من میگم درسته یه سری نظریه ها دادن روانشناسا اما حتی خودشونم ممکنه چند سال بعد نقض کنن حرفاشونو،بعد ...

آخی الهی با اینکه دلم خیلی برای طفلی سوخت ولی خندم گرفت😅😅😅😅

آره منم خیلیییی کتاب و مقاله خوندم و همش به نتایج متعارض رسیدم 

این وسط تجربه ی دیگران خیلی کمک کننده تره 

مثلا برای همین قطع شیر شب باید دید افراد مختلفی که قطع کردن رو بچه هاشون چه اثری دیدن،  کلا بچه داری خیلی پیچیدگی و ظرافت داره خدا کمکمون کنه 

ممنون از راهنمایی های مفیدت عزیزم