2777
2789
عنوان

مهمون پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 53 پست
مهمون نیس ولی ماهمسایه بی شخصیتشو داریم جاریم همش بچه هاش خونه منن خیلیم پرو وبی ادب وحاضرجوابن😐از ...

خب راه نده عزيزم،درو باز نكن هيچ ميدونى الان جاريت پشت سرت ميخنده!؟؟؟؟

ما قبلا از اين همسايه ها داشتيم،دو تا بچه داشت،بچه هاشُ ٢٤ ساعتى ميفرستات خونه جارى( تو يه ساختمون بودن)بعد هميشه ميخنديد دور از حضور ميگفت جاريم يه جوريه فقط بايد سوارش شد😒 يه بار با ما اومده بود استخر،طبق معمول بچه هاش گذاشته بود خونه جارى،اونجا با يه خانمى حرف ميزد ميگفت من بچه هام پرستار دارن نگهشون ميداره😳😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارکنم به نظرت هرچی اخم وبی محلی انگارنه انگار...درم نمیشه بازنکنم قبلا سره اینکه دروبازنکردم مادر ...

بچه داری 

اگه دآری بگو میخوام ببرم اش حموم

یا آماده شو بگو میخوام برم بیرون

یا حوله بردار بزار رو مبل بگو میخوام برم حموم 

یا بگو میخوام برم حموم

یا اومدن در زدن بیان جواب نده بعدا بگو خواب بودم یا حموم بودم

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥
بچه داری  اگه دآری بگو میخوام ببرم اش حموم یا آماده شو بگو میخوام برم بیرون یا حوله بردار بز ...

اینکه همش شد حموم 🤣

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
بچه داری  اگه دآری بگو میخوام ببرم اش حموم یا آماده شو بگو میخوام برم بیرون یا حوله بردار بز ...

خیلی میشه اگه همش بخواد بگه میخوام برم حموم 🤣🤣🤣

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

چقد حموم تو جملت بود😑😑😑🤣🤣🤣

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
خب راه نده عزيزم،درو باز نكن هيچ ميدونى الان جاريت پشت سرت ميخنده!؟؟؟؟ ما قبلا از اين همسايه ها داش ...

به جز دربازنکردن ...دیگه چیکارکنم به نظرتون؟؟؟اصلامتوجه نمیشن بخدا...البته منم هی میگم کاردارم وفلان میفرستمشون برن...باز بعده10دقیقه دوباره میان😐توروخدابچه هاتونو جمع کنین اگه کسی چیزی نمیگه ازشعورشه شمابفهمین ازخودتون😐

ما اصولا میذاریم تو پلاستیک مشکی با خودمون از خونه میاریم بیرون هم نوار بهداشتی هم پوشک بچه

بله درسته ، گفتم بعدش من خودم هرجا میرم تایم کوتاهه اصلا نیاز به اینکار نمیشه 😖 گفتم شاید مثلا طولانی مدت اومده اونجا مونده 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

من خودم زیاد خونمون مهمون نمیاد اما یک بار عموی شوهرم با دختر و دامادش اومد البته آدمای خوبین ولی شوهرم خونه نبود منم تو آشپزخونه مشغول بودم رفتم تو اتاق خواب دیدم دخترعمو و شوهرش رو تخت ما همو بغل کردن و مشغول محبت به همن منو هم دیدن به رو نیاوردن منم رفتم بیرون...دختر خیلی خوبیه ولی اینکارش برام عجیب بود 

خونه پدرم که مجرد بودم یک بار دخترخاله بابام از شهر دیگه با بچه ها و عروسا و داماداش اومد ۲۰ روز قبل عید خونمون بود چون میخواستن تهران خریداشونو بکنن رسما ما راننده تاکسی بودیم از اینور شهر میبردمشون اونور شهر با ماشین که برا خودشون خرید کنن قشنگ کل تهرانو دور زدیم

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
به جز دربازنکردن ...دیگه چیکارکنم به نظرتون؟؟؟اصلامتوجه نمیشن بخدا...البته منم هی میگم کاردارم وفلان ...

بنظرم برو حموم.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پیشنهاد اسی🤣🤣🤣

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
چقد حموم تو جملت بود😑😑😑🤣🤣🤣

یا هروقت صدا در زدن شون رو شنیدی جارو برقی رو روشن کن 

بعد بگو صداتونو نشنیدم

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥