2777
2789
عنوان

مهمون پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 53 پست
مهمون نیس ولی ماهمسایه بی شخصیتشو داریم جاریم همش بچه هاش خونه منن خیلیم پرو وبی ادب وحاضرجوابن😐از ...

ایش راشون نده خب

بگو حمون بودم صدای در رو نشنیدم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندماه پیش از یه شهر دیگه برامون مهمون اومد دوتا دختر بزرگ داشت خانوم هم جوان بود .ا۱لا به من کمک نکردن خسته شده بودم با دوتا بچه کوچیک ..فقط پخت و پز و بشور بساب ..طبقه بالارو داده بودیم اونجا میخوابیدن و فقط ارایش میکردن اونقدررررر کثیف بودن که حالم از طبقه بالا بهم میخورد ..خیلی بی سلیقه بودن همه جا موهاشونو شونه میکردن همه جا پر از مو بود ...دم اخری که داشتن میرفتن خانوم اومد طرف های صبحانه رو شست .گفتم شما بشین خودم میشورم گفتتش نه نمیشه ماهم باید کمک کنیم نمیشه که فقط تو کار کنی ..تو دلم گفتم ۱۰ روزه کمک نمیکنی تازه دم رفتن الکی مثلا میخوای کار کنی خخخخ

ولی ا۱لا ادمی نیستم که ناراحت بشم یا بگم نیان موقع رفتنشون گریه کردم همین الان بازم بیان یه ماهم بمونن از خوشحالی بال درمیارم ..عاشق مهمونم 

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
یه بار مهمون اومد خونمون بچش مبلمونو خراب کرد
از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
زن داداشم از همه پرو تر بی ادب تر ،مثالش میپرید ب خودش ک چرا نبات ندارین،یا میرفت سر یخچال هر چی بود ...

این بیشتر بی ادبه ظاهرا 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
داخل ی پلاستیک تو سطل زباله دستشویی،نکه باز بندازش گوشه دستشویی یا روشو

😳😳😳گوشه دستشویی مینداخت؟؟؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
این بیشتر بی ادبه ظاهرا 

پدری از من در آورد ک نگو،هر موقع میبینمش حالم بد میشه 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
ماهم داریم از اینا و درکت میکنم

چیکارکنم به نظرت هرچی اخم وبی محلی انگارنه انگار...درم نمیشه بازنکنم قبلا سره اینکه دروبازنکردم مادرشوهرم کلی ناراحت شده بودوشوهرموپرکرد انداخت به جونم...😐شوهرمم که هیچی😐اسایش ندارم توخونه خودم واقعا

پس از اون آدمای حال بهم زنه که توی توالت عمومی پداشو ول میده وسط دستشویی🤢🤮🥴😷

ادعا زیاده خیلی ولی گند و نفهم هستن 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
داخل پلاستیک یا روزنامه بعد باخودش ببره . بیرون بندازه .  

من خونه هرکی برم کم میمونم اصلا نیاز به اینکار نمیشه خخ

ولی شاید مثلا عروسشون اومده طولانی مدت مونده ، چمیدونم  ، ولی انگار کلا بیشعور بوده همونجوری مینداخته گوشه ی دستشویی😳😳

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
ووووووا..تربیت نداشته 

چی بگم والا