2777
2789
عنوان

مهمون پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 53 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به جز دربازنکردن ...دیگه چیکارکنم به نظرتون؟؟؟اصلامتوجه نمیشن بخدا...البته منم هی میگم کاردارم وفلان ...

فقط همین که در رو باز نکنی بهترین کاره ی بار بگو حموم بودم نشنیدم یک بار بگو سرم درد میکرد قرص خوردم خوابیدم یک بار بکو داشتم جاروبرقی میکشیدم صدای در‌ رو نشنیدم اگرم راهشون دادی تو بعد دو دقیقه با اخم بگو میخوام بخوابم یا کار دارم برید بیرون در رو هم باز کن که برن

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
بله درسته ، گفتم بعدش من خودم هرجا میرم تایم کوتاهه اصلا نیاز به اینکار نمیشه 😖 گفتم شاید مثلا طولا ...

خدا شاهده من خونه مادرشوهرم شهرستانه

هروقت بچمو عثض میکردم میذاشتم تو پلاستیک مشکی میدادم شوهرم میبرد سطل بیرون یا خودمم پد بهداشتیمو عوض میکردم میذاشتم بیرون

خواهرشوهرم بهم گفت یکبار تو چندوقت یکبار بچه رو عوض میکنی که یک پوشکم تو سطل نیست

نمیدونم پیش خودش فکر کرده بود یا من عوضش دیر به دیر میکنم یا یک جایی تو خونه گم و گور میکنم

مادرشوهرم سریع جوابشو داد گفت ندا تا پوشک بچه رو عوض میکنه میذاره تو پلاستیک میده دست محمد بذاره سر کوچه

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
😂😂😂😂😆👍👍👍👍👍عالی بوووود

🖓🖓🖓🖓🖓

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥

ما معمولا همه مهمونا مون پررو هستن.هم فامیلا خودم هم شوهری.از کجا شروع کنم بگم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
به جز دربازنکردن ...دیگه چیکارکنم به نظرتون؟؟؟اصلامتوجه نمیشن بخدا...البته منم هی میگم کاردارم وفلان ...

واااى متنفرم از پدر و مادراى بى مسئوليت🤮اگه خودت بچه ندارى يه بار با جاريت صحبت كردنى بگو تو خيلى بى خيالى من اگه بچه دار بشم بچمو تنهايى هر جايى نميفرستم،اگه از كارش دفاع كرد و گفت مثلا هرجايى نميفرستم خونه عموشونه و ... بگن به هر حال بچه دار شدن مسئوليت داره من نميتونم بى مسئوليت باشم

ياااا مستقيم  بهش بگو فلانى اگه ميشه بچه هارو هفته اى يكى دو بار بفرست خونه ماا،وقتى اينجان من از كار و زندگيم ميمونم

واااى متنفرم از پدر و مادراى بى مسئوليت🤮اگه خودت بچه ندارى يه بار با جاريت صحبت كردنى بگو تو خيلى ب ...

اره من بچه ندارم اون دوتاداره بعدعینه خیالشم نیس...ولی به زبون میگع عههه بچه هانریداینقدر اذیت میکنین بنده خدارو... اوناهم گوش نمیدن هی میان وهی میان...خسته نمیشن واقعا؟؟؟تاشب شایدبین20تا30باربیان فک کنم😐موندم دوروز دیگه بخوام بچه داربشم چیکارکنم بااینا...بی ادب وحرف گوش نکن وپرروهم هستن (همینش بیشترحرصم میده)😐