2789
عنوان

فامیل دزد😣

| مشاهده متن کامل بحث + 3001 بازدید | 60 پست
نمیدونیم بهش بگین نگیم اخه ما زیاد نمیریم اون خیلی میاد دلم براش میسوزه

غیر مستقیم بروش بیارید تا بترسه

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوندم فک کردی به داداشم بگیم زنت جنون داره ببرش روانپزشک، داداشم میگه چشم؟؟ خون مارو میریزه اگه بگ ...

وایی خدایا😓

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
مامانم یکم نصیحتش کرد ولی اثری نداشته مثه اینکه ماهم نمیریم دیگ زیاد ولی اونا کلا پلاسن

بهش رو ندین دیگه نمیاد

مثلا هر وقت اومد بگین ای وای میخواستیم بریم فلان جا

بعدشم پاشین لباس بیرون بپوشین خودش خجالت میکشه میره

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
دگ پیداس از هرکس یکی از اقوام‌ما وضعیت مالی توپ با ی دختره دوست شد خونشون ی جای افتضاح دختره از این ...

اون خانواده علاوه بر فقر مالی فقر فرهنگی هم داشتن...به نظرم فرهنگ یه مسئله جدا از ثروته...خیلی ادمای ثروتمند رو دیدم ک واقعا فرهنگ صفررر...ولی درعوض بودن کسایی ک از لحاظ مالی خیلی توانا نبودن ولی ادمای شریفی بودن...

اسی چه اشتراکی باهم داریم  زندایی منم همینه اون بیشتر پول برمیداره خدا بزنتش با اینکه وضع مالی ...

زندایی منم از اسیب رسوندن به ما لذت میبره همیشه میگه یه مو از خرس بکنی غنیمته منظورشم ماییم

زندایی منم از اسیب رسوندن به ما لذت میبره همیشه میگه یه مو از خرس بکنی غنیمته منظورشم ماییم

چه پررو هس 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
اون خانواده علاوه بر فقر مالی فقر فرهنگی هم داشتن...به نظرم فرهنگ یه مسئله جدا از ثروته...خیلی ادمای ...

زندایی من از خانواده خوبی نبود ما اصلا راضی نبودیم و داییم گفت الا بلا همین الانم خونش توی شیشه اس

عزیزم یه بار خیلی مستقیم به روش بیار 

انقد گفتیم حتی مادرم ی بار بروش اوورد نبودی ببینی چ هوچی بازی دراوورد اخرشم اوورد داد انگارم ن انگار حلال و حروم سرش نمیشه من خونه داییپ حتی در یخچالو باز نمیکنم بدون اجازه یا حتی ی تیک نون نمیخورم

بهش رو ندین دیگه نمیاد مثلا هر وقت اومد بگین ای وای میخواستیم بریم فلان جا بعدشم پاشین لباس بیرون ...

اخ ک دلمونو خون کرده ولی انشالله دیگه دست از سرمون برداره واقعا ناراحت میشم ازین کاراش

وای من توی عروسی داییم بود حدود پنج سال پیش من داشتم فیلم از عروسی میگرفتم بعد که تموم شد گذاشتمش توی یه کیف پیش مادربزرگم . مادربزرگمم بنده خدا حالش خوب نیست ندیده بود چی شده تا آخر عروسی وقتی خواستیم بریم دیدیم گوشی بابام نیست بابامم عصبانی سر من که چرا گمش کردی همه جای تالارو گشتم نبود وقتی رفتیم خونه مادربزرگم همه ناراحت کلا اون عروسی دایی بیچارم حراممون شد تا اینکه  خاله مامانم که اصلا باهاش رفت و آمد نداریم و فقیرن و ۵ تا بچه داره زنگ زد گفت گوشی پیدا شده ولی هرچی ازش پرسید گفت بچه هام پیداش کردن گوشی بابامم چون قفلش باز بوده رفتن عکسارو دیدن چون بابام نظامیه ترسیدن که نکنه ردیابیش کنه . خلاصه من که ازشون نمیگذرم آرزو میکنم خدا هم نگذره چون اون عروسی رو به کام هممون تلخ کردن و بابامم بدتر گند زد تو اعصابمون 

به چخ رفتی نگاه کن بهت میگم چجوری پسش بگیری اول خا برنامه ی فیلم مخفی رو تو فروشگاه پلی رو گوشیت جستجو کن و نصب کن و گوشی و صفحه شو خاموش کن برنامه از اطراف فیلم میگیره خودتو بزن به خواب بعدش پاشو برنامه که فیلم گرفت تو واتساپ عمدا بفرست خا بعدش دوباره واتساپ تو پاک کن خا ابرو اش میره و بدبخت میشه اینم از اموزشم