2789
عنوان

فامیل دزد😣

| مشاهده متن کامل بحث + 3001 بازدید | 60 پست
چ قشنگ اسم فیلمش یادت اومد بگو

سریال سرگذشت بود

همینی که هر قسمتش درمورد یه نفره

شخصیت ثابتش یه خانمه ک تو دادگاه خانواده کار میکنه و مشاوره

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا حالا نیاووردیم مامانم فقط حرص میخوره ی بار گفتیم زنداییم سر بچه هاشو قسم خورد ی مسخره بازی دراوور ...

از اونی که قسم میخوره باید ترسید 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
جدیه باور کن فک کن جای ما باشی ناراحت نمیشی

مام تو فامیلمون همبنجوری بود حتی طلاهم میدزدید مرد خدا بیامرزش 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
یه پست گذاشتم بخونش نیاز به روانپزشک و مشاوره دارن

خوندم

فک کردی به داداشم بگیم زنت جنون داره ببرش روانپزشک، داداشم میگه چشم؟؟

خون مارو میریزه اگه بگیم زنت اینجوریه...

مثلا زنداداش من از ضرر رسوندن به بقیه لذت میبره

مثلا وسایل چه با ارزش چه بی ارزش بر میداره نابود میکنه که صاحبشو برنجونه و از رنجش اون شخص لذت میبره

هرچی بگم چه موجود کثیفیه کسی نمیتونه درک کنه تا توی موقعیت ما نباشخ

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

زندایی منم اینطوریه،حتی ب نمکدون رحم نمیکرد،ی دعوای سوری انداختیمو قطع رابطه،حتی رفته بود عروسی پسرخالمو نوشابه میدزدید 

😧😧😧😧

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
خوندم فک کردی به داداشم بگیم زنت جنون داره ببرش روانپزشک، داداشم میگه چشم؟؟ خون مارو میریزه اگه بگ ...

اره ماهم اصلا نمیتونیم به داییم بگیم اینم ک خودشو از همه عاقل تر داره ما موندیم این وسط هی وسایلامون سربه نیست میشن

اونوقت وقتی میگی با یکی ک سطح پایینه ازدواح نکن میخورنت ک چ‌ربطی داره 

اینکه درسته ولی دزد بودن ربطی ب سطح بالا و پایین بودن نداره..در ضمن دایی ایشون‌ب راحتی میتونه جلوی زنش رو بگیره حداقلش اینه رفت و امد با خاتواده خودشو قطع کنه

اسی چه اشتراکی باهم داریم 

زندایی منم همینه اون بیشتر پول برمیداره خدا بزنتش با اینکه وضع مالی خوبی داره دایم نمیدونم این چه مرگشه ظرف وسایل ارایشی هم برمیداره ولی بیشتر پول کش میره مام فقط حرص میخوریم یه بارم یه بسته گوشت و یه بسته مرغ از یخچالمون برداشته بود بی فرهنگ

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
سطح پایین از لحاظ فرهنگی دیگ...وگرنه خیلی ادما ک وضع مالی خوبی ندارن خیلیم ادمای شریفی ان

دگ پیداس از هرکس یکی از اقوام‌ما وضعیت مالی توپ با ی دختره دوست شد خونشون ی جای افتضاح دختره از این عقده ای ندید بدیدا فک‌کن گفتن میوه بله برونو دوماد باید بگیره مثلا کلا ۲۰ نفر بودیم استکان چای ۲۰ تا نداشتن هرچی هرکجا بود انداختن گردن دوماد تاکیدم میکردن فلان مارک باید بگیری همین ک گرفتنش دختره عقده ای بازیاش شروع شد لباس فقط  از فلان برند میخام حلقه فقط از فلان حواهراتی باشه حالا هم همه رو بالاکشید دختر ۱۸ ساله درخواست طلاق داده بعو ۴ ماه 

حیوان مورد علاقم: اکسم

زندایی منم اینطوریه،حتی ب نمکدون رحم نمیکرد،ی دعوای سوری انداختیمو قطع رابطه،حتی رفته بود عروسی پسرخ ...

زندایی منه بخدا از هیچی نمیگذره تو عروسی گردنبد ی بچه رو برداشت جلو چشم خودم خوبع اون ازین بچگونه ها بود

ولی بعدش اون وسایلی ک کش رفته بود و بعد چن وقت اوورد با اون همه قسمی ک خورده بود

واااا

شما چی گفتین

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️