2789
عنوان

فامیل دزد😣

3001 بازدید | 60 پست

سلام من یه زندایی دارم که اصلا ادم درستی نیست و اوایل مادرم ک میگفت خودمم باورم نمیشد ک وسایلامونو برمیداره تا اینکه چندین بار وسایل خودمونو تو خونش دیدم دیگه وسایل خودمونو ک میشناسیم..اونم چه چیزایی ک مادربیچارم با زحمت تهیه کرده و اصلا براش مهم نیست چی باشه حتی چندین سال پیش رفتیم مسافرت و داییم اومدن خونه ما مواظبت و وقتی اومدیم کلی از ظرفای مادرم گم شده بود و کلی گشتیم و پیدا نشد خودش میگه از بچگی  وسایل بقیه رو برمیداشته و خانواده درستی نداره اصلا دیروزم اونجا بودیم با چشمای خودم یکی از وسایلامونو دیدم کلی عصبی شدم اصلا نمیدونم وقتی میاد چجوری کش میره تو اتاقا میره ولی نمیتونم ک دنبالش برم بچه های کوچیکشم همینجورین شما باشید چیکار میکنین بخدا امنیت نداریم از دستش

من بودم وسایلمو میگرفتم 

رفت وامدمم باهاش قطع میکردم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این داستان زن دایی متبهر

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
زنداداش منم اونجوری ولی میندازه سطل اشغال نمیبره‌ خونش 

منم یکی از همین عن داداشا دارم😐

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

وایی چه بد

یه فیلمی دیدم

زنه شوهرش پولدار بود

بعد چیزایی بیخودی رو از مردم بر میداشت

میاورد خونه قایم میکرد با یه لذتی نگاشون میکرد

بعد فهمیدن دست خودش نیست

بچگی اینکارو‌کرده بد باهاش برخورد کردن 

تو ناخودآگاهش مونده

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘