2777
2789
عنوان

چهره همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 73 پست
بخدا وقتی میگیم زود ازدواج نکنید حسودی نمیکنیم واسه همین چیزاست. شما جوری درگیر ظاهر ایشون هستی که ...

خودم هم همینو به خانوادم گفته بودم اما هیچکس به حرفم گوش نداد الان نمیدونم چیکار کنم

اصلا با خودت درگیری عزیزم......وقتی نمیتونی بدون اون باشی خب پس دست از بهانه جویی بردار.....به خدا د ...

من ۲۰ سالمه مجردم اون ۱۶ سالشه ازدواج کرده انگار دنیای باحالی شده 😐😐😐😐😐😐

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا آدم شوک میشه . ینی یه دختر متولد ۸۳ !!!!!!!

واییییی از من ۴ سال کوچیکتره 😐😐😐😐😐😐 چرا من سینگلم اخه😂😂😂😂

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 
اصلا با خودت درگیری عزیزم......وقتی نمیتونی بدون اون باشی خب پس دست از بهانه جویی بردار.....به خدا د ...

برای من ۲۰ ساله وقت ازدواجم شاید نباشهچه برسه به ۱۶

خودم هم همینو به خانوادم گفته بودم اما هیچکس به حرفم گوش نداد الان نمیدونم چیکار کنم

درکت میکنم عزیز دلم.

دیگه عقد هستی و اگه دلیل محکمی نداری نمیتونی جدا بشی.

انشالله که خوشبخت باشی عزیزم.

زیاد مطالعه کن.تا میتونی کتاب بخون یا تو نت سرچ کن که بتونی تو زندگی تصمیمات سنجیده بگیری.

در مورد مشکلی ک گفتی خوب بگو عمل کنه جای بخیه با لیزر و کرم کمرنگ میشه.

بخدا آدم شوک میشه . ینی یه دختر متولد ۸۳ !!!!!!!

من خواهرزادم متولد ۸۴ هستش الان فقط فکر و ذکرش درس و انتخاب رشته و کلاس مجازی و شاد این چیزاس نه زندگی زناشویی قیافه همسر بخدا آدم میخواد سرشو بکوبه به دیوار از همچین پدر و مادرای بی فکری که میگیرن دختر ۱۶ ساله رو شوهر میدن بعد میگن چرا ایران هنوز درگیر تحجر و فرهنگ عقب مونده و بازگشت به عقبه واقعا آدم حالش بهم میخوره از این چیزا اه اه اه