2777
2789
عنوان

چهره همسرم

888 بازدید | 73 پست

سلام 

من دختری 16 ساله که حدود 4 ماهه که عقد کردم

همسر من یک مشکل مادرزادی به اسم تورتیکولی یا گردن کجی مادر زادی داره حالا نمیدونم منظورم رو متوجه میشین یانه این مشکلشون با عمل جراحی خیلی ساده حل میشه اما جای بخیش میمونه 

من از اولش هم برای این انتخابم شک داشتم و این رو به خانوادم هم گفتم و اونا گفتن هرجی خودت بخوای ولی تمام سعیشون این بود که بگم آره 

همسر من قیافه زشتی نداره اتفاقا خیلی هم جذاب هستش اما برای من که همسرشم و یک عمر میخوام باهاش زندگی کنم گاهی وقتا زول زدن به چهرش اذیتم میکنه بهم استرس وارد میکنه اما نمیدونم چرا با اینکه با ظاهرش مشکل دارم ولی نمیتونم به یک لحظه نبودنش در زندگیم حتی فکر کنم شاید باورتون نشه اما گاهی وقتها که ظاهرش زیبا تر یا جذاب تر میشه  به اندازه ای عاشقش میشم که حاضرم جونمم براش بدم اما بعد از چند ساعت باز به چهرش خیلی دقت میکنمو باز استرس میاد سراغم دیگه نمیدونم چیکار کنم میدونم میتونستم انتخابش نکنم میدونم میتونستم از اولش بگم نه اما واقعا خودمم نمیدونم چی شد الانم گاهی وقتها که به طلاق فکر میکنم نابود میشم چون زندگی بدون همسرم مساوی با مرگه برام البته بگم که اینکه خانوادم اصلا پشتم نیستن هم توی همچین تصمیمی تاثیر داره دیگه نمیدونم چیکارکنم پیش مشاور هم رفتم اونم گفت باید پذیرشش کنی اگه واقعا میخوای باهاش زندگی کنی 

ولی من بیشتر وقتا تلاش میکنم این حسای بد که میاد سراغم رو به همسرم نگم چون بعد چند ساعت یهو این حسا میره و قیافش برام جذاب میشه و دوستش دارم اما دوباره مثل قبل میشم 

نمیدونم شاید بخاطر سن کمم هنوز فرق بین خواستن و نخواستن رو نمیدونم 

کمکم کنین واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
0
0%
2
2
100%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اگر جراحی کنه مشکلت حل میشه یا کلا همچین حس های تناقضی نسبت بهش داری؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

چرا انقد زود...😔😔😔😔

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

وقتی انتخابش کردی باید پای انتخابت بمونی ظاهر مهم نیست باطن و اخلاقش مهم که خوب باشه تو باید عاشق وجودش بشی نه صورتش وقتی عاشق باشی هیچ عیبی در معشوق نمیبینی

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

به نظرم به دلیل اینکه سنت کمه مردد هستی و نمیتونی تصمیم بگیری .چون در علم مشاوره و روانشناسی تاکید شده که انسان هر چقدر سنش بالاتر بره و به قولی جا بیفکه قطعا منطقی ترین تصنیمات را میگیره .شرمنده که اینو گفتم امیدوارم ازم ناراحت نشی .به نظرم با همفکری یه مشاور زبده یه تصمیم عقلانی بگیر 

اول این که با سن کم ازدواج کردن این چیزارو داره و وافعا چراانقد زود؟ 

اگر فقط مشکل با ظاهرش داری خب عمل کنه اینو بهش بگو که دوس داری عمل کنه جای بخیه که اشکالی نداره ببین جای بخیه بهتره برات یااین جوری ک الان هست

بنظر من ک جای همه بخیه ها میره اگرم کامل نره خیلی کمرنگ میشه با پماد و نمیدونم کلی راه ای دیگه

بخاطر این چیزا که به طلاق فکر نمیکنن اخه... 

یه مشکل قابل حله

تو رو خدا از حرفم ناراحت نشو وقتی هنوز نمیتونی یه تصمیم محکم بگیری چرا ازدواج کردی اونم تو این سن کم آخه دختر ۱۶ ساله از زندگی چی میفهمه که بخواد ازدواج کنه شما هنوز با قیافه همسرت کنار نیومدی اینجا ۱۰ خط نوشتی ۱۰ بار میگی خوشم میاد ازش ۱۰ بار میگی خوشم نمیاد ازش بعد فردا که برید سر خونه زندگی خودتون هزار رو یه مورد پیش بیاد چطور میخوای تصمیم بگیری توروخدا ازدواج افتخار نیست هدف نیست اینقدر زود ازدواج نکنید به خاطر خودتون میگم