2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهر

1158 بازدید | 41 پست

اوه شوهرتون وسط دعوا چندروز قبل یه بالشت سمتتون پرت کنه. و امروز وقتی زیر پتو هستین بخاطر حرفای حقیقت تلخی که گفتین بهش. و عصبانی شده چندبار محکم با دستش بزنتتون. به شونتون. 

چیکارمیکنین تکرار نکنه؟ 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

اوه. اگه

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میزنمش

تو شوخی یا دعوا

الان یکی میاد میگه طلاق تمام چجوری با این شوهر تو زندگی میکنی ها 😑😑😑😑😑

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 

میدونی هر دوبار حرفایی تو دعوا زده شد که به مذاق اقا خوش نیومد🤕

نمیدونم خداروشکر شوهرم وقتی عصبی میشه کلا قهر میکنه نمیزنه 😂😂الان یه هفتس قهریم 

ایینم قبلا فقط قهربود دوس دارم جلو رفتارشو بگیرم. راه حل میخام. بجز طلاق. و خفه کردن با پتو😁

ایینم قبلا فقط قهربود دوس دارم جلو رفتارشو بگیرم. راه حل میخام. بجز طلاق. و خفه کردن با پتو😁

به نظرم فقط بی محلی کن کونش بسوزه🤷🏻‍♀️

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
به نظرم فقط بی محلی کن کونش بسوزه🤷🏻‍♀️

بیاد خونه میدونم الکی بغل و بوس میکنه و میگه عصبانی بودم. 

شوهرم هی به شوخی میزنه تو صورتم یا نیشگونم میگرفت جوری که بدنم کبوده دیشب باز به شوخی زد تو صورتم منم یکی محکم زدم تو صورتش عصبانی شد جاشو جدا کرد😑

میگه دوسِت دارم که اینجوری میکنم ولی همه بدنم داغونه از دستش نمیدونم چیکارش کنم😐

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن