2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 41 پست
ابرشو میبرم بیخود میکنه یه روز ازدواج کردم بخاد دست روم بلند کنه مگه شر هرته😐

حالا چرا شلوغش میکنی چیز خاصی  نبوده ک بخواد ابروشو ببره ادم ک نباید این زود از کوره در بره کتک کاری واقعی نبوده هروقت شوهرش از راه اومد گرفتش به باد کتک و همه جاشو سیاه و کبود کرد اونجا بله باید ابروشو ببری ولی این اقا عمدی نزده و این کتک محسوب نمیشع کاریه ک خیلی از ماها انجام میدیم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی بدم میاد. اوایل زندگیمون شوهرم چند بار به شوخی و چندبار هم به جدی کتک زد بهش گفتم حلالت نمیکنم اون دنیا تقاص پس میگیرم.

آها یبارم اوایل بارداری هی منو عقب جلو میکشید اون بار دیگه بار آخر بود. چون از قبل لکه بینی داشتم یه مدت خونه مامانم بودم بعد شوهرم اونطوری که کرد یه لک خیلی کم دیدم دیگه ترسوندمش گفتم بچمو از دست بدم قاتلش تویی و اینکه گفتم اون دنیا تقاص پس میدی.

دیگه نزد

شوهرم هی به شوخی میزنه تو صورتم یا نیشگونم میگرفت جوری که بدنم کبوده دیشب باز به شوخی زد تو صورتم من ...

اره واقعا

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
من خیلی بدم میاد. اوایل زندگیمون شوهرم چند بار به شوخی و چندبار هم به جدی کتک زد بهش گفتم حلالت نمیک ...

من که حامله نیستم چه کنم. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
حالا چرا شلوغش میکنی چیز خاصی  نبوده ک بخواد ابروشو ببره ادم ک نباید این زود از کوره در بره کتک ...

عزیزم کتک کتک هست

واااا

چه تحلیل خنده داری داری

حتما باید سیاه و کبود بشی تا جلوش وایسی

تفکرت عجیبه برام!!!!!!

من دیروز از شوهرم ناراحت بودم درو ازش قفل کردم نزاشتم  بیاد خونه 😊😊

کجا رفت؟؟

بهت حرف نزد؟؟؟

سرو صدا نکرد؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
بعد کجا رفت؟

با خونه مادر شوهرم تو ی ساختمانیم جلو اونا خجالت میکشید بگه زنم راهم نمیده تو خونه اول پشت در کلی التماس کرد درو باز کن نکردم بعد رفت بیرون زنگ زد خواهش و التماس دیگه اجازه دادم بباد  خونه😂😂😂

بعضی مردا هستن روانی ان الکی زنو میزنن نمونش اطرافم زیاده ولی بعضی مردها هم هستن ک در واقع دست بزن ندارن ولی یجاهایی ما زنا انقد زبون میزنیم و رو مخ راه میریم ک از دستشون در میره شوهر من اصلا دست بزن ندارع شده به در و دیوار مشت میزده حتی شیشه ماشینشو شکست با مشت ولی من اصلا نمیزنه ولی یبار ک دعوامون شد وسط دعوا دستمو محکم گرف اون دست دیگشم گذاشت رو دهنم گفت وقتی میگم جیغ نزن ینی جیغ نزن😂😂وای الان یادم میاد خندم میگیره

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
نه بابا فقط خواهش و تمنا میکرد😂😂😂

چ خووووب 

ایول شیر زنی پس😀😀😀

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
حالا چرا شلوغش میکنی چیز خاصی  نبوده ک بخواد ابروشو ببره ادم ک نباید این زود از کوره در بره کتک ...

حالا باید حتمن جاییم میزد میشکست😓