2777
2789
عنوان

بی بی چک خودکاری

9112 بازدید | 81 پست

سلام خانوما ببخشید من اولین بار هست بی بی چک خودکاری میخرم طرزاستفادش رو بلد نیستم صبح انجام دادم ولی هیچ خطی ظاهر نشد اشتباه زدم میشه بگین چیکار کنم؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما خراب بوده 

فکر کنم جلو راه ادرار میگیری بعد که خیس شد باید ببینی جوابش چیه 

ازاین قطره چکونیا استفاده کن بهترن 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

پایینش یه جا داره اونجارو باید میگرفتیا،

قسمت خط هارو ک نگرفتی؟

کی زدی یکم صبر کن شاید افتادن

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
اره نوشته گفته جلوی ادرار بگیرین من این کاررو کردم هیچی نشد اخه

من تو ظرف سالم می ریزم  ی لیوان  یکبار مصرف بعد می ریزیم تو بی بی چک درستم  بود 

بهترین نیستم اما خودمم😍
حتما خراب بوده  فکر کنم جلو راه ادرار میگیری بعد که خیس شد باید ببینی جوابش چیه  ازاین ق ...

همیشه از اونا استفاده میکردم اینبار گفتم اینا حساسیتشون بسشتره بذار از اینا بگیرم ک الانم بلدنیستم

همیشه از اونا استفاده میکردم اینبار گفتم اینا حساسیتشون بسشتره بذار از اینا بگیرم ک الانم بلدنیستم

اینشالله بارداری 

یکی دیگه بزن 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

[QUOTE=155373863]پایینش یه جا داره اونجارو باید میگرفتیا، قسمت خط هارو ک نگرفتی؟ کی زدی یکم صبر کن شاید افتاد ..

نه پایینش رو گرفتم .صبح ساعت ۸ زدم .بنظرت الان دوباره بزنم میشه؟؟؟

[QUOTE=155373863]پایینش یه جا داره اونجارو باید میگرفتیا، قسمت خط هارو ک نگرفتی؟ کی زدی یکم صبر کن ش ...

خب پس خراب بوده ک هیچ خطی نیفتاده

چند روز از وقتت گذشته؟

اگ گذشته بزن

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
انشاالله فردا تو باغ کار سنگین داریم منم این ماه آمپول زدم ۱۵ روز گذشته میخواستم ببینم جواب گرفتم یا ...

پس بزن امیدوارم مثبت بشه

منتظریم بیا بگو