2821
2789
وقتس از باز و بسته بودن لوله ها مطمئن نباشی میخوای چیکار کنی؟همون موقع دکتر به من شیاف داد استفاده ک ...

وسیله معاینه که هست از همون استفاده میکنن دهانه رحم باز میشه مایعی رو تزریق میکنن که وقتی عکس میندازن اگه اون مایه داخل تخمدان دیده بشه یعنی لوله باز هست

ممنون گلم حالا ان شاالله ک نتیجه بگیری..آزمایشت مثبت شد حتممممما منو تگ کن..خییییلی خوشحال میشم.

ممنونم.خیلی دعام کنید.ان شالله شمام به زودی باردار بشید به عکس و.....کارتون نکشه. به حق شهید این ماه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونم.خیلی دعام کنید.ان شالله شمام به زودی باردار بشید به عکس و.....کارتون نکشه. به حق شهید این ماه

دعات کردم گلم..خیلی ممنون..🌹🌹چت روز دگ میای خبر مامان شدنتو بهمون میدی ان شاالله

به نیت 

عزیزم منم آی یو آی کردن امروز روز 6هستم..شما علائمی هم دارین؟؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
فقط دل درد .تخمدانها درد میکنه اونم میگن بخاطر شیاف پروژسترون که استفاده میکنم .. 

منم هر از گاهی کمر درد و درد تخمدان دارم واسه من شیاف نداد گف خودت که هیچ مشکلی نداری نیاز نیس

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

ببخشید زیاد سوال میپرسم استراحتم میکنین؟؟جیا میخورین؟؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم استراحتم میکنین؟؟جیا میخورین؟؟

خواهش میکنم .دوروز اول استراحت کردم .منم مشکلی ندارم همسرم جهش اسپرمش کمه بخاطر واریکوسل.

غذای معمولی .روزهای اول چیزهای گرم نخوردم  

خواهش میکنم .دوروز اول استراحت کردم .منم مشکلی ندارم همسرم جهش اسپرمش کمه بخاطر واریکوسل. غذای معمو ...

منم فقط دو روز اول بعدش زندگی معمولیمو دارم و شبا نشاسته تو آب میخورم فقط همین ولی نمیدونم چقد شانس بیارم مثبت بشم یا نه😢😢😢

ان شالله که مثبتی عزیزم.نشاسته برای چیه

منم از تجربیات بچه های سایت خوندم میگن واسه لانه گزینی خوبه

من شیاف استفاده میکنم میترسم دیگه چیز دیگه ای استفاده کنم

بابا همه این چیزا بهونه اس فقط باید خدا بخواد..انشالله که مال هردومون مثبت بشه منکه استرسم خییلی زیاده 

بابا همه این چیزا بهونه اس فقط باید خدا بخواد..انشالله که مال هردومون مثبت بشه منکه استرسم خییلی زیا ...

درسته فقط خدا.من سعی میکنم بهش فکر نکنم یادم بره ولی نمیشه

2790
2823
2791
2779
2792