2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بعد از دوسال دکتر رفتن متوجه شدیم همسرم واریکوسل داره.دکترش میگه عمل کنه.دکتر من میگه نیازی نیست

کارخوبی کردی..بعد عمل معلوم نیس چقد طول بکشه همه چی اوکی شه..

به نیت 

[QUOTE=155371954]من ی سال اقدام داشتم نتیجه نگرفتم بعد رفتم دکتر ماه اول عکس رنگی نوشت ماه دوم دارو داد گفت بیا آی یو ...[/QUOTE

وقتی بعد یک سال باردار نمیشیم نابارور محسوب میشیم.روش های ناباروری رو امتحان میکنن. iuiارزانترین روش هست .

[QUOTE=155371954]من ی سال اقدام داشتم نتیجه نگرفتم بعد رفتم دکتر ماه اول عکس رنگی نوشت ماه دوم دارو ...

ببخشیدا انقد سوال دارم..شما مطب انجام دادید یا مرکز ناباروری؟؟هزینش حدودا چقد شد..

به نیت 

عکس رنگی برای این است که ببینن لوله های رحم باز هست یا نه.اگه بسته باشه نمونه نمیتونه برسه به تخمک .iuiبی فایده میشه.از روز دوم الی5ام قرص تحریک تخمدان میدن که تخمک بارور بشه اکثر اوقات بیشتر از یدونه تخمک ازاد میکنه که شانس برخورد اسپرم با تخمک زیاد میشه

ببخشیدا انقد سوال دارم..شما مطب انجام دادید یا مرکز ناباروری؟؟هزینش حدودا چقد شد..

مطب انجام دادم.با داروهاشو سونو ویزیت و هزینه خود iuiتقریبایک ملیون  وسیصد

وای😭😭واجبه؟همه ترسم از درد همینه

وقتس از باز و بسته بودن لوله ها مطمئن نباشی میخوای چیکار کنی؟همون موقع دکتر به من شیاف داد استفاده کردم دردم افتاد.من مشکلم اینه تو معاینه ساده ام اذیت میشم خودمو سفت میکنم 

وقتس از باز و بسته بودن لوله ها مطمئن نباشی میخوای چیکار کنی؟همون موقع دکتر به من شیاف داد استفاده ک ...

ممنون گلم حالا ان شاالله ک نتیجه بگیری..آزمایشت مثبت شد حتممممما منو تگ کن..خییییلی خوشحال میشم.

به نیت 
2790
2823
2791
2779
2792