2777
2789
منم تا دلت بخواد دیدم آدمایی که با دارو بدتر شدن ، همیشه راه حل خوردن دارو نیست.. مسئله ی افسردگی ری ...

منم دارو مصرف میکنم ولی خواب اور نیسن. یکیش همین الانزاپین..

چون پزشکم اروم اروم شروع کرد مثلا چندشب یک چهارم چند شب نصف بعد کامل. دکترم گف یجوری تجویز میکنم ک آب تو دلت تکون نخوره😊 خداروشکر حالم عالیه

حتی فکرشم نمیکردم خوب بشم خداروشکر خوابمم نرماله

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میسوزه آخه سنتم کمه  آدمو بخدا بیهوش میکنه دیگه نمیتونی کار کنی راه بری سطح هوشیاری میاد پ ...

ببخشید ولی واقعا حرفتون نپخته و خامه. من بعنوان یک بیماری ک تحت نظر پزشک هستم میگم اصلا خواب اور نیستن فقط و فقط اوایلش یکم خواب الود میشی بعدش اوکی میشه. پزشکا اینهمه درس نخوندن ک اخر سر کسایی مث شما بهشون بگن عجب خریه

واقعا متاسفم. ی ذره درمورد بیماری های روحی و تاثیر داروها مطالعه کنین. شما هیچ میدونین کسی ک هر راهی رو رفته تا خوب بشه ولی جواب نگرفته چ حالی داره؟؟ مطمئنا اونم قبل اینک بره دکتر خیلی راها رو امتحان کرده و از سر ناچاری رفته دکتر. هیچکس دوس نداره دارو مصرف کنهولی وقتی تنها راه چاره ت میشه قرص مجبوری بخوری حتی شده مادام العمر. چ عیبی داره؟ مهم اینه ک حال ادم خوب باشه ک با دارو خوب میشه پس لطفا خیلی سریع جبهه نگیرید و پزشکای بیچاره رو محکوم نکنین. قطعا اونا سوادشون بالاتر از من و شماس

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
من خیلیا رو دیدم با مصرف دارو خوب شدن خداروشکر و هیچوقت هم وابسته نشدن پس به پزشک و نوع دارو ارتباط ...

دقیقا

مهم اینه ک ادم حالش خوب باشه حالا چ با دارو چ بی دارو. چ فرقی داره؟😊 ازنظر من هیچ فرقی اصلنم برام مهم نیس ک قرص میخورم فقط خوشحالم ک دگ میتونم از ته دل بخندم 

منم دارو مصرف میکنم ولی خواب اور نیسن. یکیش همین الانزاپین.. چون پزشکم اروم اروم شروع کرد مثلا چندش ...

شمامشکلت چی بود عزیزم

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
شمامشکلت چی بود عزیزم

وسواس فکری عزیزم

گلم من خودم علوم پزشکی خوندم... خودم میدونم چه خبره دیگه

عزیزم شما اگ علوم پزشکی خوندی ک من بعید میدونم! باید بدونید اگ داروهای اعصاب و روان تحت نظر پزشک متخصص مصرف بشن هیچ مشکلی برای بیمار پیش نمیاره بلکه رفته رفته حالش بهبود پیدا میکنه. شما میگین همیشه قرص جواب نمیده و این حرفتون از کسی ک علوم پزشکی خونده بعیده!!! دارو اگ طبق تجویز پزشک مصرف بشه خیلیم جواب میده. بعدم اصلا اینطور نیست ک شما میگین کارِ داروها اینه ک باعث میشن بخوابی تا فرصت نکنی ب چیزی فکر کنی. شما مطمئنی علوم پزشکی خوندی؟؟؟؟ داروهای اعصاب و روان باعث تولید سروتونین مغز شده و از این طریق اضطراب رو کاهش میده..و اگ طبق دستور پزشک پیش بره باعث خواب الودگی نمیشه. خواب الودگی فقط برای روزای اوله ک بدن هنوز عادت نکرده ن اینکه کل روزو تو رخت خواب باشه. لطفا اشتباه راهنمایی نکنید

سلام گلم این قرص رو مصرف کردی وزنت رو بالا برد؟

بله عزیزم الانزاپین اشتهااوره و باعث افزایش وزن میشه برعکسِ فلووکسامین. من فلووکسامین میخوردم اشتهام خیلی کم شده بود و سه کیلو وزن کم کردم بعدش ب دکترم گفتم ایشونم الانزاپین تجویز کردن ک شبی نصف میخورم وزنم از 47 به 60 رسید و خیلی راضیم چون بیش از حد لاغر بودم الان اندامم عالی شده و به قدم میاد

وسواس فکری عزیزم

الان بازم قرص مصرف میکنیدیاخوب شدین؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
بله عزیزم الانزاپین اشتهااوره و باعث افزایش وزن میشه برعکسِ فلووکسامین. من فلووکسامین میخوردم اشتهام ...

الان بازم مصرف میکنین این قرصو

الان بازم قرص مصرف میکنیدیاخوب شدین؟

تحت درمان هستم عزیزم. خوب شدم ولی روند درمان رو ادامه میدم تا وقتی ک پزشکم دستور بدن

الان بازم مصرف میکنین این قرصو

بله شبی نصف میخورم

بله شبی نصف میخورم

یعنی یه روز میرسه که بدون قرص خوب باشیم؟

یعنی یه روز میرسه که بدون قرص خوب باشیم؟

عزیزم چ اسگشکالی داره قرص بخوریم؟؟ به شخصه حاضرم مادام العمر قرص بخورم ولی حالم خوب باشه