2777
2789
عریزم قرص الانزاپین قرص خوبیه یا نه عوارض نداره یا داره

عزیزم هیچ قرصی بدون عوارض نیست ولی باید بدونیم فایده ش خیلی بیشتر از عوارضه و ارزش مصرف کردن رو داره. الانزاپین داروی ضداضطراب و افسردگیه و درکنارش  اشتها رو افزایش میده. قرص خوبیه ولی هیچ قرصی خصوصا قرص های اعصاب و روان مث الانزاپین رو نباید بدون نسخه پزشک مصرف کرد

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکتر نوشته میخواستم بدونم برای شما خوب بوده یا نه  آیا خوبه

بله برای من خوب جواب داده

هم اضطراب و تنشم خوب شده هم اشتهام باز شده

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
بله برای من خوب جواب داده هم اضطراب و تنشم خوب شده هم اشتهام باز شده

خداروشکر ببخشید شما دز چند بود 

چند مدت خوردید 

من تهوع و مشکل گوارشی عصبی شدید دارم هرقرصی خوردم خوب نشدم اینو به نطرتون بخورم دکترم نوشته خوب میشم 

باعث چاقی میشه آیا آیا من هیچی بهم نمیسازه کاری میکنه بسازه بهم 

خداروشکر ببخشید شما دز چند بود  چند مدت خوردید  من تهوع و مشکل گوارشی عصبی شدید دارم هرق ...

من الانزاپین 5 میخورم البته نصفشو

دگ اگ دکترت داده بهتره مصرف کنی

خواب آور چی 

خیلی کم. نه درحدی ک کلا خواب باشی و منگ بشی

عزیزم شما اگ علوم پزشکی خوندی ک من بعید میدونم! باید بدونید اگ داروهای اعصاب و روان تحت نظر پزشک متخ ...

ولی برای اینکه یکم متوجه باشی اینو میگم که جزو نخبگان رشتمم هستم. دیگه چی میخوای بدونی؟

ولی برای اینکه یکم متوجه باشی اینو میگم که جزو نخبگان رشتمم هستم. دیگه چی میخوای بدونی؟

خوبه نمیخواسی اثبات کنی😂

عجب جزو نخبگان کشوری و خودت داری علم پزشکی و تاثیر دارو رو زیرسوال میبری

بله عزیزم الانزاپین اشتهااوره و باعث افزایش وزن میشه برعکسِ فلووکسامین. من فلووکسامین میخوردم اشتهام ...

سلام عزیزم طی چ مدت ب این وزن رسیدین

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
سلام عزیزم طی چ مدت ب این وزن رسیدین

سلام حدودا 2ماه عزیزم 

1ماه ک مصرف کردم از 47 رسیدم به 54. بعدش دوباره وزنم بیشتر شد الان ثابت شدم و 63هستم

سلام حدودا 2ماه عزیزم  1ماه ک مصرف کردم از 47 رسیدم به 54. بعدش دوباره وزنم بیشتر شد الان ثابت ...

اجی قربونت من خیلییی لاغرم اصن شرمم میشه حتی با لباس کسی ببینتم افسردگی‌گرفتم امروز خواستم ی لباس بخرم فکر میکردم سایزم ۳۶ همیشه مسخرم میکردن بخاطر سایز ۳۶ الان فهمیدم سایزم از ۳۴ هم کمتره دور سینه ام با متر ۷۴ داغووونم از خودم چندشم میشه این قرص دکترم برج ۴ واسم نوشت نمیدونسم واس بی اشتهایمه الان اگ تا عید بخورم تاثیری روم داره؟نمیخوام عید ب خانوادم کوفت کنمووباز بگم جای نمیام ک کسی تو سرم نزنه اخه فامیلای ب شدت بی چشمو روحی داریم ن سلام ن علیک میگن ابم میخوردی باید ی وزنی داشتی

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜